VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag borde valt Partners med samma Omsorg

Ikväll var tanken att jag skulle skrivit något om de positiva effekterna med att vara utmattad och vad de har lett till. Det finns ju nämligen sådana också…

Men efter ett ganska omskakande samtal prioriterar jag middag i tv-soffan istället och gläds åt att trädgården och den gamla grillen som följt mig genom två skilsmässor än en gång är vårfin och redo för BBQ-19! 20190406_191956Med facit i hand hade jag dock önskat att jag valt partners med samma omsorg som grill. Men med dubbelfacit i hand har jag ju faktiskt både en grill som håller än, en underbar partner och chans på tredje gången gillt… //Å 😉


Kommentarer


  1. Eva 7 april, 2019 on 21:53 Svara

    Tredje gången? Hade inte du graverat ringen med en påminnelse? Tyckte det inlägget var så bra och har ibland önskat att jag kunde läsa det igen men hittar det inte…kram! Igenkänning på det där med hjärntröttheten kan uppstå även om man inte är utmattad utan bara för att kroppen talar om att tagga ned jag tar det mer seriöst än förr då jag varit fysiskt utmattad efter många sjd en gång. Var rädd om dig.

    • Åza Brennander 11 april, 2019 on 23:11 Svara

      Stämmer bra. Never again har jag graverat.. Hoppas du mår bättre nu. Tack för pepp. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna