VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OM något KAN gå snett KOMMER det gå snett

Känner du till Murphys lag? Om inte så har du med största sannolikhet drabbats av den både ofta och nyligen. Själv fick jag känna av den flera gånger idag på mindre än en timme. Lagen lyder ”om något kan gå snett kommer det att gå snett”…

Idag missade jag inte min läkartid men jag var i vanlig ordning ute i sista minuten. Eftersom jag hade bråttom fick jag såklart en gubbe med keps som körde typ 50 km UNDER hastighetsbegränsningen framför mig. Och VARJE gång det kom en raksträcka på den glest trafikerade vägen så fick jag såklart MÖTE!20190405_194710Nästan framme vid vårdcentralen skulle jag passera det sista trafikljuset som typ ALDRIG är rött från mitt håll. Självklart slår det om till rött precis när jag ska trycka på gasen och när det bara skiljer ett enda övergångsställe mellan mig och vårdcentralen ska såklart en hel dagisklass passera.

Efter läkarbesöket (tack och lov tror jag läkaren också drabbats av Murphy och var lite sen) kom jag på att bilen behövde en ordentlig tvätt och med tanke på att klockan då knappt var lunch räknade jag kallt med att vara ensam i tvättkön.20190405_200603Men tji fick jag och 0-5 till Murphy.. Just när jag köpt min tvättbiljett har det hunnit fylla på med FEM bilar framför mig i kön och i den blev jag sittande i 40 minuter utan en enda bil bakom MIG i kön… 0-6 Murphy.

Men nu glänser bilen på uppfarten, t o m så pass att en granne nyss kommenterade hur blank den är. Om det beror på att den varit superskitig i ett halvår eller verkligen glänser låter jag vara osagt.20190405_200530Har du också stiftat bekantskap med Murphys lag eller Murphys ANDRA lag som lyder ”Om någonting inte kan gå fel, så går det fel i alla fall” vore det intressant att höra vad du råkat ut för. Hoppas att du också vill dela med dig.
//Å


Kommentarer


  1. Maria 6 april, 2019 on 00:06 Svara

    Ojoj var ska jag börja,
    Här nämnt tidigare om vår vattenskada i lägenheten i Palma. Den skedde för ganska precis ett år sen.
    Grannarnas lägenheter var klara på typ två veckor. Vår tog visst drygt 6 mån att åtgärda.
    Då pratar vi ommålning av två tak, 4 väggar, lägga klinkers på typ 65 kvadrat.
    Två veckor skulle det ta.

    Om nu inte jag var tvungen att flyga tillbaka till just den affären vi skulle beställa klinkers från.
    Färg som levererades försent så jag inte kunde måla själv. Utan bli blåst av en målare.
    Fixa el och vatten i köket inför köksmontering, ja där blev vi också blåsta av aggressiva hantverkare som skulle ha mer pengar än överenskommet.
    Köpt kök via IKEA och ska två vouchers för att handla för nu.
    Ingen talade om att de hade aktiverat en av dom som går ut på söndag och den andra skulle som visst aktivera nu….Så efter 5 timmar med chat/mail/telefon verkar det lösa sig.
    Sen lite andra privata delar där vi bara väntar på pusselbitar att landa på rätt plats ???
    Levt med lagen om djävlighet i typ 1 år nu.
    Längtar tills han flyttar vidare ????

    • Åza Brennander 6 april, 2019 on 14:46 Svara

      Ojojojojoj… vilken mardröm. Tack ändå för att du delar med dig. På något sätt känns det bättre att inte vara ensam med Murphy. Hoppas allt löser sig till det bästa. Stor styrkekram!❤

  2. Anna 6 april, 2019 on 09:20 Svara

    När du kommer sist i kön och måste vänta 40 minuter, använd tiden väl, till att bara andas och finnas:) Kan inte se det som något negativt, så det blev ”bara” 0-5 till Murphy. Ha en skön dag!

    • Åza Brennander 6 april, 2019 on 14:47 Svara

      Jag har ju lite svårt för det men jobbar på att bli bättre på att bara vara i nuet som min terapeut säger.. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna