VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Försenad och Fånig

Knack, knack, knack är det någon hemma…?
Man kan ju undra, i alla fall innanför mitt pannben…20190401_185839Idag hade jag nämligen TVÅ saker att hålla reda på. Den ena var min massagetid klockan 10 och den andra min läkartid klockan 15. Men två saker var uppenbart en för mycket för mig just idag.20190401_185910Med tanke på hur fullbokad min läkare är av behövande människor så får det ju bara inte hända att man missar sin tid hos henne. Särskilt som man dessutom behöver den så väl. Men jag lyckades med det omöjliga idag, TROTS att jag hängt upp hela min dag på att jag skulle träffa min läkare så lyckades just den händelsen vara som bortblåst klockan 15.20190401_185955Och trots att jag 17 minuter försenad och fånig befann mig på vårdcentralen i innetofflor och pyjamasbyxor var det såklart helkört…20190401_190346Det jag däremot har LYCKATS med idag är att prestera två härliga långpromenader i solskenet med Råttan och kanske var det bättre medicin för knoppen än ett läkarbesök. 20190401_164319På något sätt känns det bättre att må dåligt när solen skiner, naturen vaknar och våren nalkas.
En fin kväll önskar jag dig! //Å


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 1 april, 2019 on 19:39 Svara

  Det är ju rätt tid att vara dålig.
  Naturen gör ju allt för att hjälpa till.
  Utom för alla pollenallergiker.
  Synd om Inez.
  Så ut och njut.
  Särskilt nu när ljuset finns.
  Kram L

  • Åza Brennander 3 april, 2019 on 08:22 Svara

   Ja hon har det tufft men kortisonet hjälper.Kram Å

 2. Monica Eriksdotter 1 april, 2019 on 22:19 Svara

  Hej Åza!!! Många vet att du ska ta det lugnt för din hälsa… Å det vet vi att du gör ingen sress trots att du missar tiden.. Men jag har en undran över hur mår Inez? Är hon helt återställd? Tycker sen att du å Tobias fast hen kanske inte har så mycket att säga till om valt jättebra saker till er våning.. Kommer snart lägga ut mitt föräldrahem då mamma gick bort i dec-18. fint ställe i Växjö kommun .vid sjö å 10-15 min från city.. Själv håller jag på att gå in i väggen men allt måste bort… Sörja har jag inte häller haft tid till.. kom min dotter på igår då jag fyllde år å nästan bröt ihop.. Kram på dig.. Lättade bara mitt hjärta lite för dig, för några äkta vänner har jag inte. Umgås inte med någon pga skillsmässa där han svart målat ig för alla..

  • Lars Karlsson 2 april, 2019 on 10:53 Svara

   Monica Eriksdotter.
   Ger dig en massa styrkekramar.
   Du kommer att klara det.
   Så tråkigt att du ska behöva göra allt själv.
   Kram L

   • Åza Brennander 3 april, 2019 on 08:21 Svara

    ❤❤❤

  • Åza Brennander 3 april, 2019 on 08:24 Svara

   Så förskräckligt att läsa hur du har det Monica. All styrka till dig. Gällande Inez har hon sina diskbråck och en vacker dag smäller det förmodligen till igen. Vi får bara hoppas att det dröjer länge. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna