VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bestulen och Trakasserad

Högst oklart vilket som är värst, att bli bestulen eller trakasserad. Det senaste dygnet har jag blivit både och MEN jag syftar faktiskt inte på Trollet som gick bananas inatt igen. Nej jag syftar på en riktig Bitch..20190331_185238Anna och jag har varit de bästa vänner i många år. Faktiskt så många att jag på hennes bröllop i somras omnämndes som den vän som stått ut med henne längst av alla. Men vi har inte alltid varit goda vänner..

Faktum är att vår vänskap började med att Anna stövlade fram till mig på en fest och förklarade myndigt att varken hon eller särskilt många andra tjejer gillade mig. DET samtalet, som slutade med att hon dunkade mig i ryggen och sa ”jag tar tillbaka det jag sa, du är ju riktigt sjysst”, var startskottet på en fantastisk vänskap men också att jag alltid kommer kalla henne min Bitch. Anna å sin sida kallar mig sin Häxa….

  Vår vänskap var ett sidospår men jag kände att det behövdes en förklaring till vem Bitchen som trakasserat mig är och varför jag kallar henne så. 20190331_185617Tillbaka till trakasserierna och TJUVEN vi råkade ut för igår. Anna tyckte nämligen att jag behövde få njuta lite av hennes fantastiska uppenbarelse och lite god mat. Därför hämtade hon upp mig för en helkväll i hennes sällskap på Pinchos.

Pinchos är en restaurangkedja som serverar smårätter/tapas från hela världen och det unika med Pinchos är att man beställer både mat och dryck via en app i mobilen. När maten är klar och bägaren fylld får man en avisering i appen och hämtar själv det man beställt i baren och köket. Något som brukar fungera klockrent men igår hände det som inte får hända.

NÅGON hade nämligen tjuvat min och Annas mat, så när vi vrålhungriga skulle hämta vår första beställning hade någon ohederlig typ helt enkelt SNOTT vår mat!!20190331_185138Fräckt som tusan såklart men tack vare effektiva Léa tillagades nya rätter till oss i rasande fart och serverades till oss vid bordet så att vi både slapp svälta och vänta.

Eftersom både Anna och jag är två trötta tanter blev det inte någon sen kväll på stan men en mysig sådan som avrundades med en pratstund i bilen utanför mitt hus. Det var den pratstunden som blev upphov till dagens trakasserier.

I bilen råkade jag nämligen berätta för Anna hur fantastisk jag tycker hon är och hur mycket jag värdesätter vår vänskap. Hur mycket hon betyder för mig, hur vacker hon är och helt enkelt bitchigt bra på alla sätt och vis.

DET samtalet resulterade i att hon idag påmint mig både per telefon och i otaliga meddelanden om att jag lovat basunera ut hennes fullkomlighet till hela världen…20190331_190456Så för att få ett slut på trakasserierna… Här kommer min tribut till Anna (somnumeraharinstamenvägraranvända)…

ANNA, DU ÄR EN AV DE MEST KOMPLETTA MÄNNISKOR JAG KÄNNER. DU ÄR HELT ENKELT FULLKOMLIG OCH FANTASTISK PÅ ALLA SÄTT OCH VIS. UTAN DIG VORE JAG INGENTING OCH JAG HADE GJORT VAD SOM HELST FÖR ATT BARA FÅ VARA EN PROMILLE AV LIKA UNDERBAR SOM DU ÄR. SNYGG, SMART, VACKER, OFELBAR ÄR VAD DU ÄR OCH SUPERLATIVEN RÄCKER INTE TILL FÖR ATT BESKRIVA DIG OCH DIN DROTTNINGLIKA UPPENBARELSE. PERFEKT ÄR EN UNDERDRIFT OCH JAG ÄR SÅ INNERLIGT TACKSAM ÖVER ATT JAG IGÅR FICK ANDAS SAMMA LUFT SOM DIG.
/Din för alltid trogna, lojala och beundrande undersåte Häxan Åza.20190331_185524Ps. Eftersom Anna förmodligen är så uppfylld av sin förträfflighet slutade hon med största sannolikhet läsa vidare vid FULLKOMLIG. Så till er som läste vidare vill jag tillägga att även solen har sina fläckar och att hon dessutom är den mest envisa och egensinniga Bitch jag känner och att jag älskar henne gränslöst för den hon är. <3


Kommentarer


  1. Katarina 31 mars, 2019 on 20:58 Svara

    Hon kanske är som jag, Queen of fucking everything😉

    • Åza Brennander 31 mars, 2019 on 21:14 Svara

      PRECIS! Sån är hon! Vad härligt med en likadan! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna