VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lättare att ha kontroll på Utsidan än Insidan

Tillbaka i verkligheten med minusgrader, frost och måsten. Men faktum är att jag just nu mår bra av rutiner och hemmets trygga vrå.

Inte så att jag på något sätt har mått dåligt av att vara i Benahavis men jag längtar verkligen efter den dagen när allt står klart och vi flyttar in i vår lägenhet, med våra grejer och skapar våra rutiner.
20190311_152826Det som får mig att må sämst sedan en tid tillbaka är när det är stökigt omkring mig. Både när det gäller mycket människor med hög ljudnivå, stim och stoj men framförallt när det är ostädat och mycket grejer huller om buller. Jag behöver ha var sak på sin plats, fint uppställt och snyggt ordnat. Så du kan ju tänka dig hur jag mår av att bo i en resväska och trängas med tusentals stressade människor på flygplatsen just nu.
20190311_152747En klok människa konstaterade att det förmodligen är extra viktigt för ”mitt utmattade jag” att ha kontroll på det jag kan när det är stökigt på insidan. Hemma yttrar det sig t ex som ett extremt kontrollbehov över kuddarna i soffan. Om inte de ligger precis som jag tycker de ska vara får jag kaos inuti och idiotförklarar den skyldiga soffskuddsförstöraren som kan vara vem som helst ifrån Råttan till någon närstående.

På något sätt är det väl enklare att ha kontroll på utsidan än insidan.
20190311_152614Om en stund ska jag träffa min terapeut för andra gången och det känns skönt och bra. Men först får det bli en välgörande promenad med Råttan i minusgrader för det jag fick lära mig när vi sågs förra veckan var att motion, att äta bra och rätt samt sömn är oerhört viktigt för återhämtningen.
20190311_152635De två förstnämnda kontrollerar jag bra och sömnen jobbar jag och Tobias på…20190311_152658Bilderna är från strandpromenaden i Marbella och det känns faktiskt overkligt att det var så sent som igår vi njöt av 23 graders värme och paella vid havet.
20190311_152842En fin dag önskar jag dig. //Å
20190311_152809


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 12 mars, 2019 on 17:23 Svara

  Villen härlig helg trots att affärerna var stängda.
  Värme och sol.
  Bara att gå barfota i shorts .
  Vill också ha det så.
  Avis JAA.
  Kram L

  • Åza Brennander 12 mars, 2019 on 23:08 Svara

   Ja i det stora hela var det superbra! Kram Å❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna