VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Te med Älsklingen i soluppgången

God morgon min vän, hoppas du sovit bra för det har jag! Känns bara så overkligt att vakna upp i ”vårt” Marbella och för första gången veta att det verkligen ska bli vårt på riktigt!20190309_083842Tanken var att vi skulle börjat med att bo på luftmadrasser i vår egen lägenhet men något med elen har dragit ut på tiden samt att en del annat återstår.

Därför får vi bo i en av de andra fina lägenheterna på området denna gång.20190309_083824Men mer om det senare och MYCKET annat för nu ska jag börja dagen med en kopp te med älsklingen i soluppgången. //Å

20190309_083856Ps.1. Inom kort kommer receptet på mintchokladdesserten jag lovat.👌😋

Ps.2. Jag lägger ut massor med stor HÄR om du vill följa vår resa..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna