VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ett Inbrottsförsök, En Hjälte och lite Utmattning

Idag har vi ägnat större delen av dagen till att mäta upp lägenheten, klura på vad vi vill ha för möbler och åkt runt till butiker för att komma fram till om det lönar sig att köpa i Sverige och frakta ner till Marbella eller köpa på plats här.20190309_081702

Det låter förmodligen helknasigt att köpa inredning hemma men eftersom den svenska kronan rasat så radikalt kan det faktiskt lösa sig att frakta ner inredningen med lastbil hit! 20190309_081649Jag har ju fortfarande inte visat upp några bilder men de kommer. Lägenheten är FANTASTISK men det är bara några små bakslag som jag måste smälta och eftersom både vår underbara projektledare Åke och T bara ser möjligheter gör jag det också!

På tal om Åke, vilken HJÄLTE han är! Stackar´n fick ju ta över efter kvinnan som försvann med alla våra materialval efter att vi köpt lägenheten och han har inte haft det lätt kan jag lova! Men tack vare Åke har vi förstått att ingenting är omöjligt, bara man har rätt kontakter.20190309_081629 Därför tog mitt nya utmattade Jag några djupa andetag, ett glas Cava och slog mig ner med ett leende i fåtöljen på Åkes kontor efter upptäckten av att klinkers i kök och badrum inte stämde överens med vad vi trodde vi valt eller att golvet svajar lite i vardagsrummet (påpekat av Åke som redan innan vi kom kontaktat byggbolaget). 20190309_081537 Älsklingen är som alltid odelat positiv, leende och nöjd med allt (utom den väntande höftledsoperationen) i livet.20190309_081559Som igår kväll när två ”entusiastiska” män bad om hjälp att nå sin lägenhet ovanför den vi lånat eftersom de låst sig ute och jag skeptiskt viskade att de kanske var inbrottstjuvar varpå Älsklingen frågade dem om de var det…
20190309_081408 Eftersom svaret var ”Nej” hjälpte han dem glatt med ”inbrottsförsöket”.20190309_081357 Slutet gott, allting löser sig och nuu ska jag svida om inför kvällens födelsedagsöverraskning… Trevlig kväll så hörs vi snart igen! //Å


Annons

Kommentarer


 1. Maria 9 mars, 2019 on 20:26 Svara

  Vi ska frakta ner lite möbler om en månad till Palma. För oss blev det billigare. Plus att du kan nyttja rutavdraget 👍🏻😉

  • Åza Brennander 10 mars, 2019 on 11:43 Svara

   Intressant!! Funkar RUT på frakt???
   Kram Å

 2. Ewa 10 mars, 2019 on 11:18 Svara

  Blir jättefint när det är färdigt. Härligt med lite sol här i Småland grått o trist. Säg till älsklingen din att han inte behöver vara orolig för operationen. Gubben min har bytt båda höfterna, som han säger lätt som en plätt. Han körde bil efter två veckor han är vältränad kanske det hjälpte. Han fick starka värktabletter tog inte någon. Ha en fortsatt skön helg. Kram Ewa

  • Åza Brennander 10 mars, 2019 on 11:47 Svara

   Jag hälsade och han blev glad. Skönt med solskenshistorier och inte bara dåliga nyheter. Har en släkting som fick infektion och snart har varit sängliggande i ett år.. Så förskräckligt. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna