VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nästa steg mot vår Dröm i Marbella och fantastiska Kvinnor

God morgon i ottan! Inatt har det inte blivit mycket sömn men det är inte för att jag var ute och svirade i den regniga Stockholmsnatten…20190308_052107Nej, min sömnbrist beror uteslutande på ljudnivån i Tobias sovrum och att jag steg upp vid 4-tiden.

MEN vad gör väl lite snarkningar och sömnbrist när man är på väg till Marbella för att vrida om nyckeln i nya lägenheten tillsammans med kärleken!20190308_051813Med stor sannolikhet kommer jag bombardera min Instagram med stories de närmaste dagarna så följ gärna med oss till Marbella där. Du hittar mig HÄR.

Idag är det ju förresten en viktig dag på fler sätt än att vi tar nästa steg mot att förverkliga vår dröm. Det är ju dessutom Internationella kvinnodagen!20190308_052204Därför vill jag hylla en av de fantastiska, begåvade, karismatiska kvinnor jag har förmånen att ha i mitt liv. Tack för en galet mysig middag igår Cecilia ‘Cia’ Liljeton!

En toppentorsdag önskar jag alla er andra fantastiska Kvinnor (och män)! //Å


Kommentarer


 1. LM 8 mars, 2019 on 15:25 Svara

  Njut bara njut
  själv köper vi en lägenhet i Turkiet
  njut ladda batterierba kom tillbaka starkare om inte återvänd och stanna några veckor till i Spanien

  • Åza Brennander 9 mars, 2019 on 18:29 Svara

   Återvänder om två v igen… Stort GRATTIS till er lägenhet och jag säger detsamma till dig! Njut bara njut! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna