VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skönt att vara ensam när man inte är ensam och Yoga på Öland

Det knirrar och knarrar från övervåningen och jag tror mina killar håller på att gnugga gruset ur ögonen. Själv njuter jag av min ensamma stund och känslan av att inte vara ensam. Kanske låter det lite märkligt men precis så är det.

Det är skönt att vara ensam när man inte är ensam…my2Kikade på bilder jag tog efter förra operationen och hittade en som är tagen en månad efter när jag gjorde en kampanj för att sluta röka. Det är verkligen det bästa jag gjort eftersom jag lyckades och nu har varit helt nikotinfri i nästan 2 1/2 år!

Men kände också hur mycket jag saknar träningen när jag såg på bilderna från B-Room. Just nu och två månader till är det ju bara promenader som gäller för min del. Som jag längtar att komma igång igen!

Men det är ju inte bara kroppen som behöver vård och omtanke. Det är ju även själen och något jag seriöst funderar på att haka på är min vän Mys yoga och träningshelg på Öland i början av juni.My träningshelg Kollberggården Jag tror faktiskt en helg på Kollberggården är PRECIS vad jag behöver och om det inte krockar med Tobias höftoperation, som ha inte fått tid för än, så kommer jag helt klart investera denna helgen i mig själv.

Tänk dig själv kombon Öland, yoga, god och hälsosam mat, träning, härliga människor och hästar på en lantlig liten kursgård. Mycket bättre kan det nog inte bli. Kollberggården är belägen i Mörbylångadalen, mellan det exotiska ”Stora Alvaret”, ”Nunnedalen” och ”Kalmarsund” och jag kan garantera dig att naturen är magisk på solen och vindarnas ö!

Yoga och träningshelgen är öppen för alla men begränsat till max 20 personer. Min plats är redan reserverad och du har också möjlighet att haka på. Förhoppningsvis ses vi där tillsammans med My och Malin som driver Ölands Yogastudio och Islandshästar. //Å


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 23 februari, 2019 on 17:40 Svara

    Klokt val att åka på den där härliga helgen på Kolbergagården.
    Är ett toppenställe.
    Men hela Ö-n är ju underbar att vara på.
    Kram L

    • Åza Brennander 24 februari, 2019 on 09:48 Svara

      Ååå du känner till det? Vad roligt! Ja det blir nog en underbar helg! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna