VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kärleken övervinner allt – t o m en ansiktsgördel hoppas jag

Huset är städat, det doftar gott från vaserna med blommor, jag ska strax göra mig fin och börja med middagen för snart ringer det på min dörr.

Tänk att det gått en hel månad sedan Tobias och jag träffades senast. Så länge tror jag aldrig vi har varit ifrån varandra under de 2,5 år vi träffats. Därför ska det bli extra mysigt att han och Theo (som har sportlov nästa vecka) stannar ända till måndag hos mig.20190207_105910Det enda som gnager mig är att jag ju fortfarande måste ha på mig den inte helt smickrande ansiktsgördeln och ha huvudet högt när jag sover. Undrar om det går att kompensera med något ”raffigt” sovplagg istället…

Nå väl, han säger ju att han älskar mig för den jag är så vår kärlek bör väl klara en ansiktsoperation, eller två..tttoooHerregud! Insåg just att jag genomgick den första operationen (som gick fel) precis när vi hade träffats och eftersom han uppenbarligen förälskade sig i mig trots stygn, blåmärken och svullnad ska vi nog ta oss igenom en ansiktsgördel också..ttooottKärleken övervinner allt och en underbar helg önskar jag dig. Kram Å


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 22 februari, 2019 on 19:01 Svara

  👍👍👍
  Klart att kärleken övervinner allt.
  Kram L

  • Åza Brennander 23 februari, 2019 on 09:24 Svara

   Såklart! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna