VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med Krall Entertainment & Jessica Andersson

Dejt med både Kärleken, familjen och Jessica Andersson i helgen

God morgon och välkommen veckans bästa dag! Den här helgen känner jag på mig kommer bli alldeles superduperfantastiskthärlig av flera orsaker!20190127_184323Ikväll kommer nämligen Tobias och Theo som jag har längtat ihjäl mig efter. Imorgon samlas hela klanen Brennander igen för att fira mamma som bjuder på restaurang och på söndag blir det show när en av Sveriges mest folkkära artister kommer till Växjö.

Och vet du vad? Jag har fått 100 biljetter att dela ut till vänner och bekanta!!JEssica För att chans på två biljetter går du in på Företagarna Växjös Fb sida.

Där gillar du sidan, bjuder in en vän att också gilla och lägger en liten kommentar (räcker med en emoji) så är du med i kvällens dragning om att följa med på dejt med Jessica Andersson.

Det du behöver veta (och lite till) hittar du HÄR. Hoppas du vill bli min gäst på söndag! //Å


Kommentarer


  1. Åsa Andersson 22 februari, 2019 on 10:48 Svara

    Tack för erbjudandet! Nu håller jag tummarna 🙏🏻❤️

    • Åza Brennander 22 februari, 2019 on 13:33 Svara

      Varsågod! Ja, den ska vara jättebra! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna