VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nuläget tre veckor efter Operationen

Jag har lite svårt att bestämma om dagens bästa är att sonen skottade eller att den förskräckliga sårskorpan över cellförändringarna på överläppen ÄNTLIGEN har lossnat så att jag sakta men säkert börjar se lite normal ut.20190221_164626Blåmärkena efter operationen bleknar ju också mer och mer för varje dag och konstigt vore såklart annat eftersom det nu gått exakt tre veckor sedan jag gjorde mitt ansiktslyft på Reformkliniken.

Ärren läker också fint även om de fortfarande är ganska röda men om du minns hur många stygn jag hade tycker jag det är ett under att det redan ser så fint ut som det gör.20190221_164525  Jag är lite irriterad precis vid ingången till öronen men jag har mig själv att skylla. Trots instruktioner om att undvika hörsnäckor har det blivit lite för många timmar med sådana. Men det går ju inte att prata i högtalartelefon på skogspromenaderna och att bara lyssna på fåglarna är inte riktigt min grej..20190221_165643Men idag har jag faktiskt varit snäll mot öronen och klarat av att undvika telefonen hela dagen. Man får ju prioritera och spara sig för ett samtal med Kärleken ikväll (på högtalarläge). 😉
20190221_164545Jag är verkligen jättenöjd med att jag verkligen genomförde operationen för att korrigera det som blev fel på den förra kliniken. Och jag är väldigt förtjust i min ”nya” käklinje utan skinnflärp, trots blåmärken och svullnad.20190221_165643Tydligen kan svullnaden sitta i ganska länge och jag känner väldigt väl hur den förvärras framåt kvällen, särskilt om jag inte vilat tillräckligt mycket under dagen.

Men idag har jag tagit det extremt lugnt och faktiskt inte varit utanför dörren eftersom inte ens Råttan ville ge sig ut i snöslasket. //Å


Kommentarer


  1. Kent Brennanader 22 februari, 2019 on 10:17 Svara

    Jag ser att du använder uttrycket ansiktslyft, jag vill bara varna dig, den amerikanska damen som gjorde samma sak ( ansiktslyft) fick av sin läkare varningen: ett ansiktslyft till damen, och ni får helskägg! Åza du har redan gjort två!
    Pappa.

    • Åza Brennander 22 februari, 2019 on 14:01 Svara

      Du är ju inte klok!! Asgarvar ihjäl mig! Nu var ju första snarare ett halslyft och det gick fel varför jag var tvungen att göra ett större ingrepp men det kanske har samma effekt… Beware of the helskägg!!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna