VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det är INTE herpes

Ny vecka, nya möjligheter säger man ju men för att vara riktigt ärlig har jag lite svårt att se möjligheterna just nu. Är så urbota trött på att möta detta monster i spegeln och värst av allt är läppen.

Det jag mest av allt skulle vilja göra just nu är att slita bort sårskorpan som driver mig till vansinne och gör att jag varken kan skratta (är ju i o f s inte svårt att hålla sig för skratt) eller äta obehindrat.20190218_091902Värst av allt är att folk stirrar och jag har lust att skrika dem rakt i ansiktet att jag INTE har herpes, aldrig har haft och att det är cellförändringar! Egentligen är ju det faktiskt värre än herpes när jag tänker efter.. eftersom det ju kan utvecklas till hudcancer… vilket ju är orsaken till att jag måste behandla den.

På tal om hudcancer ska jag strax hämta Tim som ska inleda sportlovet med att träffa doktor Tore och kontrollera sina födelsemärken. Något ALLA borde göra med jämna mellanrum. //Å


Kommentarer


  1. ♡ Diana ♡ 19 februari, 2019 on 08:39 Svara

    usch vad jag lider med dig. Det där med ansiktet är inte kul, att inte känna sig bekväm med sitt egna ansikte. Jag hoppas att det blir bra snart.
    Men hade det här med operationen att göra eller hade det kunnat uppstå oavsett vad?

    • Åza Brennander 4 mars, 2019 on 08:38 Svara

      Förlåt för sent svar men av någon märklig anledning hamnar dina kommentarer som skräp. Ska bli bättre att hålla koll på dem. Nej läppen har inget med operationen att göra. Det är cellförändringar som uppkommit efter någon solskada sedan jag var liten. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna