VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Högst oklart vad jag kan förvänta mig på Alla Hjärtans dag

Då var den här igen, Alla Hjärtans dag och i år vet jag inte riktigt vad jag ska förvänta mig..

Särskilt med tanke på att Tim som ALLTID har firat denna dagen med mig, eftersom den för oss betyder så mycket mer än för många andra p g a att han föddes som hjärtebarn och gått igenom två stora operationer, av obegripliga skäl väljer att fira den med FLICKVÄNNEN istället! 😉

Men även för att Tobias förra veckan påpekade att han visst har koll på Alla Hjärtans dag den 22 februari (!?!) efter att ha läst min önskelista till ”Någon”….20180825_145459Nå väl, den som lever får se… En fin Alla Hjärtans dag önskar jag Dig och min Kärlek i alla fall!

//Å <3


Annons

Kommentarer


  1. Lars Karlsson 14 februari, 2019 on 07:27 Svara

    Önskar dig också en fin alla ❤ dag.
    Kram L

    • Åza Brennander 14 februari, 2019 on 08:53 Svara

      Många ❤❤❤❤❤ tillbaka Lars!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna