VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En oskyldig Flört eller en Romans på G

Igår körde det ihop sig för mig med Råttan när jag skulle till Malmö och ta stygnen. Det är ju en nätt liten tågresa på 2 timmar i varje riktning plus tiden på kliniken så jag behövde såklart hjälp att rasta henne.

Sonen hade lovat ta ut henne på långpromenad direkt efter skolan men messade  att han var sjuk. Det var då något märkligt hände. I samma ögonblick hörde Tinos matte Marlena av sig för Tino och Stella hade tjatat öronen av henne om att få träffa den märkliga tantens vovve igen…20190209_145211 Förmodligen kände de medlidande med stackars Råttan som behövde visa upp sig offentligt tillsammans med mig. Själv väljer jag att tro det var ödet som ville mig väl eftersom det ju blev lite panik när Tim inte kunde hjälpa mig med Inez.20190211_190416 Vilken toppendag Råttan fick med sina nya kompisar och det som gör mig extra glad är att hon hade skött sig riktigt fint mot Stella också. Hon kan ju nämligen vara ganska bitchig mot andra tikar och särskilt sådana av den mindre sorten.IMG_6080Men det hade inte varit några som helst problem, bara lite bus och att Mopsarna (och Marlena) inte hade helt lätt att hänga med i Råttans tempo i skogen.IMG_20190212_103451_784Det ska bli mycket spännande att se hur vänskapen mellan Råttan och Tino utvecklas… Det kändes nämligen som att det var mer än en liten flört på G. Kanske är det en romans som börjat spira? Rara som få är de i alla fall.. //Å20190212_095501


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna