VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Polisen lägger ner ännu en Förundersökning

Vissa gömmer sig bakom en sjal, andra bakom tangentbordet…

Jag syftar såklart dels på att jag gav mig ut till allmän beskådan när jag reste till Malmö för att ta stygnen efter operationen idag. Även om jag är öppen här och delar med mig av bilder så är det en helt annan sak att visa sig ute.

Alla som ser mig har ju såklart inte koll på vad jag gjort och jag ser ju faktiskt ganska brutalt misshandlad ut, vilket jag känner mig allt annat än bekväm i att någon skulle tro att jag blivit.  Då är det skönt att gömma sitt regnbågsfärgade ansikte bakom en sjal.20190211_190610 Jag hade tänkt skriva om återbesöket ikväll men tappade fullständigt sugen när jag kom hem och hittade ännu en underrättelse om beslut från Polisen i brevlådan. Självklart ännu ett beslut om en förundersökning som läggs ned.

Det känns verkligen fantastiskt måste jag säga med tanke på att jag suttit i två förhör gällande den anmälan så ytterligare några timmar lade både jag och Polisen ner innan man än en gång använde sig av standardformuleringen att det inte längre finns anledning att fullfölja förundersökningen..

Men det är bara att fortsätta överklaga, överklaga och överklaga samt vänta på ett nytt datum för rättegången som ställdes in i december. TrooolllUnder tiden får jag helt enkelt sätta min tilltro till Robban Aschberg och Trolljägarna och ikväll är det dags för honom och Frida Boisen att jaga fler fega nättroll som gömmer sig bakom tangentbordet. Om ett par veckor visas avsnittet som handlar om ”mitt” troll… //Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna