VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dags för Stygntagning och Övningskörning

Om en stund går färden mot Malmö och det är dags för stygntagning på Reformkliniken, Jag är faktiskt lite nervös inför det. Dels för att jag tycker att det ser lite otäckt ut och är rädd att det ska göra ont men även för att något skulle vara knas med läkningen.20190211_093443Nu finns det ju absolut inget som tyder på att det skulle vara några problem men jag är nog lite”ärrad” av alla tråkiga besök efter förra operationen. Den skedde ju på en annan klinik och operationssåren läkte så dåligt att jag fick springa där stup i kvarten och fortsätta med mediciner långt efter operationen eftersom såren blev så inflammerade.20190211_093432Nå väl det ska säkert gå bra ikväll och oavsett återkommer jag med rapport om det såklart.20190211_093412Igår var för övrigt en stor dag för både mig och Tim. Det var nämligen första gången han övningskörde med mig och dessutom den längsta sträckan han någonsin har kört. Han körde faktiskt riktigt bra och rattade bilen hela vägen tillbaka till Växjö. En sträcka på drygt 3 mil vilket kändes STORT. 20190210_132234Vi hörs snart igen. Kram Å


Kommentarer


 1. Mammsen 11 februari, 2019 on 15:17 Svara

  Håller tummarna för att läkningen går super bra. Visst är det lite läskigt med att nu ha en ungdom hemma som skall ut i den farliga trafiken. Är de verkligen så stora? Tycker det är läskigt när jag sitter med då vår ungdom kör och hans pappa sidan om. Tycker de är för små eller vill väl ha honom mindre fortfarande. Samtidigt lite skönt när de tar större kliv mot vuxenvärlden och bemästrar det bra. Jaja! Lycka till med stygnen.

  • Åza Brennander 11 februari, 2019 on 15:24 Svara

   Men ja visst är det läskigt men samtidigt spännande. Ser fram emot att bli skjutsad på… Men det är ju ett tag till. Tack snälla du. Kram Åza

 2. Anki/Sponsorn 11 februari, 2019 on 19:14 Svara

  Så kul att ni börjar ses oftare du och sonen, förstår att du är lycklig när livspusslet går ihop. Ens barn är så viktiga ibland tror jag ens barn inte förstår hur viktiga dom faktiskt är.

  Jag är så glad min yngsta dotter Linnéa gjorde provet idag och fick 58 rätt. Uppkörning inom några dagar. Har själv rymt till Gran Canaria för att stötta min närmsta vän Fabbe i en svår livsförändring. Vi solar och badar och försöker njuta av värmen. Vi har legat på ön och lyxat till det med sashimi och vitt vin hela dagen.

  Kram

  • Åza Brennander 11 februari, 2019 on 20:13 Svara

   Tror inte heller de förstår det. I alla fall inte förrän de fått barn själva….
   Duktig dotter du har. Då har du privatchaufför som hämtar dig på Arlanda kanske? Fint av dig att stötta din vän. Sol, värme, vin och vänskap plåstrar om det mesta. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna