VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det kommer bli skärpning framöver

GLÖM att jag tänker sitta ensam och tycka synd om mig själv en lördag till när Tobias befinner sig på roligheter. Det får liksom inte hända igen så därför har jag sett till att säkra upp det ordentligt ikväll och strax kommer sonen som för första gången ska ÖVNINGSKÖRA med mig till kvällens melfest!20190209_145312Idag har jag för övrigt blivit utskrattad och tagen för uteliggare. Med facit i hand kanske det inte är så konstigt.. Vågade mig nämligen på en promenad till soprummet idag igen med förhoppningen om att inte möta någon. Det gick så där….20190209_145211Jag tror faktiskt t o m Råttan skämdes för hur jag såg ut. Det får bli skärpning framöver tänker jag. Trevlig kväll! //Å20190209_145045


Annons

Kommentarer


  1. u.n 9 februari, 2019 on 22:40 Svara

    Förresten, jobbar du inte längre med Alexandra Charles?

    • Åza Brennander 10 februari, 2019 on 09:28 Svara

      Planen är definitivt att vi ska fortsätta med vår podd men ingen utav oss har haft tid att söka sponsorer. Tips mottages tacksamt för det vore verkligen jättekul att köra igång igen. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna