VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snacka om att INTE Snacka – Jag håller tyst

Jag har sällan känt mig så omåttligt populär som jag gör just nu, vilket kan tyckas märkligt med tanke på min inte särskilt tilltalande uppenbarelse. Men tydligen finns det en massa människor som vill göra vad de kan för att underlätta min tillvaro. Faktiskt så pass många att jag fått säga max två om dagen. Inte för att jag inte vill men orken tar slut ganska fort och jag får ju inte prata mer än nödvändigt.20190207_185108HA! Där har vi det såklart! Anledningen till att så många vill besöka mig NU! Att jag inte tänkt på det tidigare men just när jag skrev det föll polletten ner. Jag pratar ju inte lika mycket som vanligt. Jag lyssnar ju mer!!

Tänk om jag uppfattas som en sådan där Lacoste typ. Ni vet krokodilen med stor käft och inga öron. Note to self: fortsätta prata mindre och lyssna mer även i tillfrisknat tillstånd!20190207_184439Idag har artighetsvisiterna varit från Björn som än en gång ryckte ut som räddaren i nöden och både skötte handlingen inför helgen och rastningen av Råttan!

Strax därefter knackade Karin, som jag lockat hit med rester från laxwoken med teriyakisås och fika, på dörren och vi var rörande överens om att kalorier i choklad och godis INTE räknas när man är sjukskriven!

Igår fick jag besök av min doktorkompis Helen som både bjöd på middag och inspekterade hur jag läkte.20190207_184709 Vi skulle också gått igenom resultaten från alla prover jag tog för ett tag sedan men det glömdes alldeles bort i onsdagsmyset!20190207_184621Helen är nämligen alldeles nygift med sin Karl så jag ville såklart LYSSNA 😉 när hon berättade om bröllopet och deras extremt spännande planer för framtiden.20190207_184516Helen och Karl ska nämligen flytta till Thailand i några månader (till att börja med) där hon ska jobba för sjukvårdsupplysningen 1177. Snacka om att inte bara snacka utan verkligen följa sina drömmar!

Därför fick hon och Karl denna lilla trätavla från Mellow Design av mig som en påminnelse om hur coola jag tycker att de är som inte bara snackar! 20190207_184551 Nu ska jag följa doktor Helens ord och vila. Imorgon bjuder jag på ett nytt middagstips till helgen. Trevlig kväll! //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna