VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Promenadpartner Sökes

God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen men jag funderar faktiskt på att dra mig tillbaka en stund till efter att ha släppt in Råttan från hennes morgonkiss. Gårdagen tog nämligen hårt på krafterna… 😉

På tal om Råttan så är hon inte helt nöjd för tillfället. Hon saknar sina långpromenader med matte såklart. Därför ryckte bästa hundvakten Björn ut igår och tog ut henne på en skogsrunda (och var både på apoteket och ICA åt matte). TACK Björn än en gång inser jag att vi inte klarar oss utan dig!20190205_194827Bor du i Växjö och söker en promenadpartner får du för övrigt gärna höra av dig för Råttan ställer mer än gärna upp i alla väder!

Maila mig i så fall på [email protected] eller skicka ett Fb meddelande så tar jag det vidare till Råttan.20190205_194751I övrigt bjöd gårdagen på spännande äventyr kan jag lova, så det är inte konstigt att jag känner mig lite sliten. Jag vågade mig nämligen utanför dörren för första gången sedan i torsdags! Det tilltaget tog mig ända bort till soprummet och tillbaka så idag får jag nog ta det extra lugnt så att jag inte tar ut mig fullständigt!
På återhörande. //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna