VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Surpuppa, Bitterfitta och Martyr

Jodå, jag är fortfarande både bitter och sur men framförallt är jag orolig så när jag om en liten stund skrivit av mig den sista besvikelsen lovar jag gräva ner stridsyxan…

MEN jag kommer vidhålla att jag tycker det är dåligt att inte höra av sig och visa lite extra kärlek och empati en lördagskväll när man vet att jag är ensam och uttråkad, särskilt med tanke på mitt bräckliga tillstånd.20190203_185237Som ”straff” för den uteblivna kommunikationen har jag gett tillbaka med samma mynt idag…

ÄSCH, inser hur töntig jag är när och det hade ju varit mycket bättre med en vit lögn om att jag haft så fullt upp idag att jag inte hunnit svara istället för att erkänna rakt av att jag straffat kärleken hela dagen. Men sanningen är ju den att jag bara haft fullt upp med att vara martyr…
IMG_20190203_194624_226  Fick i alla fall till slut en bild på Grabbarna T eftersom jag gärna ville se om Tims gamla skiddress passade Theo. Och det gjorde den ju uppenbarligen alldeles utmärkt. Likaså Tims gamla jacka på Tobias. Återbruk är bra!

Nu har jag beklagat mig klart och får jag bara ett halvhjärtat förlåt så är allt glömt. Faktum är ju att den jag straffat mest är mig själv genom att förstöra en söndag (och lördagskväll) med att sura och tycka synd om mig själv. Kärleken har förmodligen haft en toppendag i backen medans jag agerat bitterfitta här hemma.20190203_185255 Dagens look är för övrigt inget vidare. Börjar bli ganska gulblå och ser verkligen ut som om jag gått en ordentlig rond i boxningsringen. Den som vill bli fin får lida pin…

Nu ska jag ringa Tobias och försäkra mig om att resan hem i snökaoset flyter på som planerat (och att vi är sams igen). Trevlig kväll! //Surpuppan


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 3 februari, 2019 on 19:48 Svara

  Hmhm du ser lite annorlunda ut.
  Det blir jättebra sedan.
  Tar ju lite tid.
  Men sedan får nog T hålla i dig ordentligt.
  Ha det nu gott i kväll.
  Kram L

  • Åza Brennander 3 februari, 2019 on 20:39 Svara

   Såklart jag ser annorlunda ut, det hoppas jag verkligen… Men snart är jag mitt vanliga jag utan blåmärken och svullnad ska du se. Mitt tidigare jag minus skinnflärp…. Detsamma fina du! Kram Å

 2. Jeja 3 februari, 2019 on 20:18 Svara

  Meeeen 🤣🤣🙈slut på sura ,,du klär bättre i 🤪❤️

  • Åza Brennander 3 februari, 2019 on 20:40 Svara

   Har just fått ett halvt förlåt så jag får väl göra som du säger då Jeja… 😉 Kram Å

   • jeja 4 februari, 2019 on 09:42 Svara

    =) bästa Du KRAM

    • Åza Brennander 4 februari, 2019 on 09:44 Svara

     Stor kram till dig Jeja <3

 3. Anncharlotte 4 februari, 2019 on 09:32 Svara

  Men Åza nu får du sluta tjura o tycka synd om dig själv. 😉Du har ju världens bästa kille, men som inte bara har dig utan sin fina son också att ta hand om. Men jag vet att man behöver MYCKET uppmärksamhet när man är ”ämlig”o det är du ju nu. Så du är förlåten, men förstör inte en möjlig o fin relation med en Toppenkille❤️. Lycka till m blåmärkena, som tar sin tid att bli av med.
  Allt skrivet i välmening. Kram🌹

  • Åza Brennander 4 februari, 2019 on 09:36 Svara

   Jag slutade igår! ;-). Tack Anncharlotte, jag tar det som välmening och ja han är (oftast) toppen! Kram Å

 4. Susan 4 februari, 2019 on 13:23 Svara

  Har varit i din situation känslomässigt men kom på att jag bara va patetisk o dum. Händer såna situationer numera så skriver jag utifrån min sanning o mina känslor tex. att jag är avundsjuk (men inte missunnsam), att jag känner mig ensam, att jag hade velat ha honom hos mig o att jag mår skit o har ont. En mår så himla mkt bättre inombords o får massa kärlek o förståelse ist för motsatsen – en massa frågetecken o energidränage.

  Kram till Dig🌈

  • Åza Brennander 4 februari, 2019 on 14:06 Svara

   Så bra insikt och en metod jag verkligen ska försöka anamma. Sanningen var ju just den att jag saknade honom och att även jag ville blivit bjuden på oxfilé och rödvin av goda vänner samt att jag hade ont och tyckte synd om mig för det…. Tack för värdefulla verktyg. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna