VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Är man Bitter Mellonörd så är man svårslagen – och Bortglömd

En sak är helt säker. Det är att jag inte bara kände mig ensam och bortglömd igår. Jag VAR dessutom ensam och bortglömd.

Man kan ju tycka att det hade varit trevligt med ett litet livstecken, ett ”hur mår du” och ett god natt från någon man saknar hade varit trevligt men kanske är det fjälluften som suger så att hela stugan somnade mitt i melodifestivalen. För det sista jag livstecknet jag fick löd ”NANO som nummer 2”, varefter det var knäpptyst från fjällen. Med facit i hand borde jag kanske inte skickat den där bilden på mitt svullna ansikte….

Nå väl, den bortglömmande hade fel och jag hade ALLA RÄTT i deltävling 1! Jag tippade nämligen Mohombi och Wiktoria direkt till final samt Anna Bergendahl och Nano till Andra Chansen. Men är man mellonörd (och bitter) så är man svårslagen…IMG_20190202_205759_238Jag gillade Wiktorias låt jättemycket MEN det brukar vara knepigt att gå bra i ESC med ballader så jag tror mer på chanserna för Mohombis Hello i Tel Aviv. Bilden är för övrigt från sommarens NRJ festival när härliga Mohombi var en av gästartisterna i Växjö.

I övrigt mår jag inget vidare idag men ska snart unna mig en frukost i småbitar och hoppas att någon hjälpsam själ som inte har glömt bort rycker ut som en räddande ängel och hjälper mig med skottningen idag. En fin start på dagen önskar jag dig! //Å20190203_072540


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna