VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Gårdagens Bästa och Sämsta – Det är inte upp till oss att döma

Med tanke på hur mycket omtanke och hjälpsamhet jag upplevt sedan jag kom hem ifrån operationen funderar jag på att boka in en ny operation snart igen..

Nej, skämt å sido så är jag allt annat än sugen på fler operationer och denna var nödvändig för att bli av med smärtan och rätta till det som gick snett sist. 20190202_105555Så här såg jag ut igår, bara 36 timmar efter operation, och med de bilderna vill jag hälsa att jag faktiskt mår betydligt bättre än jag kunnat drömma om. 20190202_105621Självklart är jag fortfarande svullen, öm och det som besvärar mig mest är ansiktsgördeln som jag ska ha på mig dygnet runt. Men där jag har mest ont är faktiskt i ARMEN, där kanylen satt, och tro det eller ej men idag har jag skippat morfinet (hittills i a f)…

Gårdagens bästa var definitivt att sonen kikade förbi och erbjöd sig skotta åt sin mor. Än är uppenbarligen inte undrens tid förbi och jag förevigade såklart ögonblicket!20190202_105330 Dagens sämsta var faktiskt inte den blaskiga kycklingsoppan och en repris av Ullared.. Nej det var hur provocerade vissa blev av mitt inlägg som handlade om att alla ska göra rätt för sig.

Jag vidhåller att alla ska behandlas lika och betala för sin biljett på tåget enligt de regler som gäller OAVSETT om man är pensionär, utomjording eller gravid. Jag vidhåller också att jag tycker man ska låta förundersökningarna i det specifika fallet med kvinnan på tunnelbanan utvisa vem eller vilka som bär skulden. Det är inte upp till oss att döma!20190202_105446Nu ska jag ta en varm och lång dusch med Hibiscrub och hoppas på mera snö så att sonen snart kikar förbi igen.. 😉20190202_105216 Återkommer med middagstips till mello lite senare. En toppenlördag önskar jag dig! //Å


Annons

Kommentarer


  1. Anna 3 februari, 2019 on 20:41 Svara

    Så sant, vill hon inte betala kunde hon bara gått av själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna