VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Varning för otäcka bilder efter operationen på Reformkliniken

Jag vill börja med att meddela att jag mår BETYDLIGT bättre idag och att jag verkligen är förbluffad över hur snabbt kroppen återhämtar sig. Jag menar att för mindre än två dygn sedan hade jag inte ens lagt mig på operationsbritsen och idag funderar jag över hur snart jag kan komma igång med träningen igen…

Men igår var jag inte lika tuff när jag skulle duscha som idag och faktum var att jag kände mig så bedrövlig att jag fick hjälp att tvätta ur mitt blodtoviga hår. OBS! Om du är känslig vill jag varna för att otäcka bilder följer.20190201_110652 Det var ingen vacker syn som mötte mig i spegeln men tack vare kylmasken jag haft hela natten var jag i alla fall inte så svullen som jag hade förväntat mig.

Det jag tyckte var otäckast var inte det intorkade blodet och att jag förvandlats från blondin till ”blodin”. Nej, i särklass otäckast var att se alla stygn som enligt Doktor Tuve bara kommer anas när jag är färdigläkt.20190201_110735Jag får erkänna att det känns smått otroligt att ärren kommer blekna men Doktor Tuve har alltid haft rätt hittills så därför känner jag mig trygg i att det kommer bli jättebra även om det ser lite läskigt ut med stygnen just nu.20190201_110753Efter duschen kände jag mig i alla fall som en ny människa och såg t o m fram emot en ”stadig” frukost eftersom jag inte längre var illamående och efter omständigheterna ganska pigg.20190201_110844Att skrivas in på Reformkliniken är lite som att checka in på lyxhotell. Rummen är jättefina och alla är så otroligt gulliga, hjälpsamma och jag behövde inte ens dela smörgåsen i småbitar själv.

Jag är nämligen förbjuden att tugga mer än nödvändigt så därför äter jag just nu allt i småbitar.20190201_110813Efter frukosten tittade världens bästa Doktor Tuve förbi och inspekterade mig. Han berättade att operationen tagit 4,5 timmar och att jag hade fått en ganska kraftig blödning. Men på det stora hela var han mycket nöjd med resultatet och därmed är jag det också!20190201_110932 Innan jag lämnade Reformkliniken fick jag en ny kompis som ska vara med mig dygnet runt i två veckor och gärna kväll/natt några veckor till därefter.

Jag får väl erkänna att jag inte är helt nöjd med min nya kompis men Kerstin bedyrade att jag kommer vänja mig vid min ”ansiktsgördel”. 20190201_111002Jag är dock tveksam men lovade såklart Kerstin att jag kommer ha den på mig för min egen skull, inte för hennes. 😉20190201_111053 Vid lunchtid rullade tåget in på Växjö station där vännen Johnny hade svårt att hålla sig för skratt när han mötte upp för att bjuda på soppa och skjutsa mig hem. 20190201_111131 Jag kan förstå honom…20190201_111117Tim som kollat mina Instastories skickade en bild på någon han tyckte jag påminde om. Roligt när man kan sprida skratt och glädje till andra människor tycker jag.

Hoppas jag inte har skrämt dig med mina bilder från igår. I nästa inlägg lovar jag vara fräsch som en nyponros.//Å20190201_111221


Annons

Kommentarer


 1. Tina 1 februari, 2019 on 13:01 Svara

  Fniss fniss, sorry…..men tack för ett litet skratt. Du ser oförskämt pigg ut på nyduschade fotot.
  Nått som slår mig, är alla kvinnor som får stryk och ser ut så här nästan jämt…..

  Spännande att se när stygnen tas och blåmärken är borta.
  Nu vilar du i helgen och använder Gör(d)el ordentligt.

  Kram

  • Åza Brennander 1 februari, 2019 on 16:40 Svara

   Ja fy katten, det är förskräckligt när man tänker på det Tina. Men härligt att kunna bjuda på ett skratt. Jag lovar att sköta mig i helgen! Kram Å

 2. LM 1 februari, 2019 on 13:47 Svara

  Lycka till nu, stressa inte igång dig du måste tänka på att läka snyggt, börjar du ta ut dig blir det inga snygga ärr.
  Jag är lite sugen själv på detta men vad ligger priset på?

  • Åza Brennander 1 februari, 2019 on 16:42 Svara

   Lovar att jag tar det lugnt som en filbunke och är angelägen om att det blir snygga ärr. Jag gjorde ju korrigeringar så jag kan inte säga vad en standardoperation kostar. Bäst är att du kontaktar Reformkliniken och pratar med dem. Betydligt bättre priser i Malmö än Stockholm OCH bästa kliniken dessutom enligt mig. http://www.reformkliniken.se Kram Å

 3. Annica Hermansson 3 februari, 2019 on 14:53 Svara

  Åh! Så spännande att läsa om din operation. Har läst för ett tag sedan när du gjorde fettsugning ( har jag för mig🙃)
  Har själv funderat på ansiktslyft men inte riktigt vågatt ännu. Funderar även på bukplastik och hoppas att jag kan göra detta inom 5 års period. Vad var det som gjorde att du tog steget med att lyfta ansiktet?

  • Åza Brennander 3 februari, 2019 on 19:09 Svara

   Jag fettsög kärlekshandtagen jag jobbat på att få bort i många år i samband med att jag bytte ut mina 15 år gamla och dåliga implantat. Det blev jättebra men var ganska smärtsamt. Gällande lyftet så var det en skinnflärp under hakan jag valde att operera bort på en annan klinik för drygt två år sedan. Tyvärr blev det massor av komplikationer i läkningen och förutom smärta och ful läkning kom flärpen tillbaka och jag fick andra problem jag inte haft tidigare. Därför gjorde jag denna operationen. För att korrigera det som gick fel och samtidigt släta till det som blev fult.

   Om du funderar på att göra detsamma tycker jag du ska fundera igenom ditt beslut noga och konsultera kliniken och gärna prata med någon som gjort den. Det är ett stort ingrepp och inget man kan göra ogjort. Viktigt är såklart att välja en superduktig kirurg också och jag fick t o m se resultat från tidigare operationer Tuve gjort. Därför kände jag mig helt trygg denna gången. Kram Å

 4. Linda 7 mars, 2019 on 18:22 Svara

  Spännande att läsa om dina operationer på Reformkliniken, då jag opererats där själv idag. Ligger å tittar ut mot kyrkan å fattar knappt att jag äntligen gjort det! 😃 Hoppas du blir nöjd med din senaste operation! Kram ❤️

  • Åza Brennander 9 mars, 2019 on 18:31 Svara

   Hoppas din operation på Reformkliniken gick bra Linda! Jag vet att du är i goda händer! Har opererats två ggr och längtar nästan tillbaka p g a det fantastiska omhändertagandet och all gullig personal. Krya på dig snabbt! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna