VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nu är det dags för Operation

Då är det dags och just nu är jag inte särskilt kaxig. Har ju varit med om detta tidigare och mindes hur det var att vakna upp.

MEN denna gången får vi hoppas att ALLT blir bättre än sist och att det går att återställa det som blev så fult fult efter operationen på den andra kliniken.20190130_115848Det jag oroar mig för mest är att må så fruktansvärt illa som jag gjorde sist efter narkosen.

Därför var det väldigt skönt att få en lång pratstund med den gulliga narkosläkaren som jag redan glömt namnet på i mitt omtöcknade tillstånd..20190130_115956Snäll var han i alla fall och lovade göra en liten specialare för att eliminera risken för illamående så gott det går.

Håll nu tummarna hårt för att allt går bra så ses vi på Instagram när jag vaknat upp på Reformkliniken igen. Kram Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna