VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Betydligt bättre förberedd än förra gången

Strax ska jag ta min sista långpromenad med Råttan på många dagar. Idag är det ju nämligen operationsdag. Om ett par timmar tar jag tåget till Reformkliniken i Malmö där inskrivning är klockan 10.00 och i samma stund hämtar Päronen Råttan.

Denna gången är jag dock betydligt bättre förberedd på vad som väntar mig. Dels för att jag ju gjorde operationen som gick snett för två år sedan men även för att Reformkliniken, till skillnad från den förra kliniken, skickat mig en hel mapp med viktig information inför operationen.20190129_161503Något som t ex var en fullständig överraskning och som ingen yppade ett ord om förra gången var att man inte får ha extensions i håret. Eftersom jag aldrig fick veta det förra gången kan du ju tänka dig hur jag såg ut när jag vaknade upp efter att man skurit och sytt från öronen bak i nacken på mig MED extensions i!

Det tog mig TVÅ VECKOR att tvätta ur allt ingrott blod från mitt hår..20190129_161328Men denna gången känner jag att allt bara kan bli bättre och jag är väl förberedd och påläst till max. Tack bästa Sara på Salong Ego för att du gjorde mig operationsredo och befriade mig från mina extensions igår!20190129_161417På återhörande inom kort! //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna