VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tankar inför morgondagens tuffa Operation

Kvällens inlägg känns skitjobbigt att skriva av flera anledningar. Dels för att jag känner mig dum, patetisk och fåfäng men även för att jag känner mig felbehandlad, ledsen och mycket oroad inför morgondagen och det som kommer med den.

Den 29 november 2016 var en viktig dag för mig på två sätt. Dels var det dagen jag slutade röka och sedan dess har jag varit 100% nikotinfri. Men det var också då jag gjorde det halslyft som jag drömt om att göra i många år eftersom jag stört mig på en ”skinnflärp” som jag blivit expert på att dölja.20190129_164421Förmodligen tänker du att jag inte är riktigt klok och duger som jag är och jag vet att jag gör det i många andras ögon men det som ändå räknas till syvende sist är ju hur jag trivs med mig själv och gillar det jag ser.

Kanske tänker du t o m att jag borde söka hjälp och att problemet är något annat än ”skinnflärpen” men även om det skulle handla om något annat än hederlig gammal fåfänga så gjordes ju den där operationen för drygt två år sedan och tyvärr blev det komplikationer. Många komplikationer…ärrOperationen jag ska göra imorgon är alltså liknande den jag redan gjort en gång tidigare (före- och efterbilder hittar du här) men ännu mera omfattande denna gången eftersom det handlar om korrigeringar av allt som läkte fel och dessutom släppte efter ett halvår.

Bedrövligt är det hela och jag skulle kunna berätta massor om hur dåligt behandlad jag tycker att jag har blivit. Men inget blir bättre med det och jag vill faktiskt bara återställas till mitt forna jag, minus ”skinnflärpen”. TuveDock har jag valt en annan klinik denna gången och en kirurg jag både har erfarenhet och ett enormt stort förtroende för. Nämligen Doktor Tuve på Reformkliniken i Malmö där jag bytte ut mina uråldriga och dåliga bröstimplantat förra året.

Vill du följa mig före och efter operationen på Reformkliniken (jag kommer vara brutalt ärlig och det är ingen direkt rolig operation) så kommer jag lägga ut stories på mitt Instagramkonto under morgondagen. Håll tummarna för mig imorgon. Kram Å


Kommentarer


 1. Lars Karlsson 29 januari, 2019 on 18:33 Svara

  Klart jag håller tummarna för dig i morgon.
  Men det går bra.
  Sedan är det ju din kropp och du ska trivas med den.
  Det är okej med en sådan justering tycker jag.
  Mår man dåligt av något och kan fixa det så ska man göra det.
  Tänk så bra du mår sedan och hur fin du blir.
  Kram L

  • Åza Brennander 29 januari, 2019 on 18:59 Svara

   Du är bra du Lars! Vi ”känns av” imorgon. Tack för omtanken. Kram Å

 2. Sandra 29 januari, 2019 on 18:41 Svara

  Lycka till o hoppas det går bra ! Bra att du valt en annan klinik och att du känner dig trygg med dom.

  • Åza Brennander 29 januari, 2019 on 19:00 Svara

   JA det känns jättebra att skrivas in på Reformkliniken. Jag känner mig urtrygg med dem även om jag vet att operationen är jobbig. Tack för omtanken. Kram Å

 3. Suzanne Gyllenbielke 29 januari, 2019 on 18:53 Svara

  Håller alla tummar för dig i morgon ❤️När jag såg bilderna före och efter hade jag gjort likadant som dig 👍var inte så fint när man är yngre ☺️Lycka till i morgon 😘

  • Åza Brennander 29 januari, 2019 on 19:01 Svara

   Din förståelse betyder mycket i detta läget. TACK Suzanne. Kram Å

 4. Monica 29 januari, 2019 on 19:25 Svara

  Självklart håller jag med dig om allt du skriver.. Skit i va andra tycker Man måste känna att man älskar sig själv.. Kämpa på och man lever bara en gång å då skall man NJUTA.. Kramis.

  • Åza Brennander 29 januari, 2019 on 19:29 Svara

   Så sant och rätt du har Monica. TACK för dina uppmuntrande ord! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna