VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med Företagarna

Hjälp oss skapa bättre förutsättningar och ännu fler jobb

Jag är oroad men bestämde mig för flera år sedan för att göra allt jag kan och inte bara vara en gnällspik och därför gick jag med i Företagarna!

Visste du att 4 av 5 jobb skapas av privata företag med färre än 50 anställda? Därmed kan du fundera lite över vad som händer om företagsklimatet i vårt avlånga land försämras ELLER förbättras..

Jag är mycket stolt över att med mina företag tillhöra skaran av småföretagare som brinner för att driva Sverige framåt men jag är också djupt oroad över svårigheterna som följer med att vara egenföretagare.20190128_125146 Bl a MÅSTE beskattningen av företag och företagare minskas!
Idag beskattas vi upp över öronen och med lägre skatter skulle fler företag startas och överleva, vilket i sin tur skulle resultera i fler jobb. En ekvation som väl vem som helst borde förstå?

Dessutom MÅSTE företagens regelbörda och administrativa kostnader sänkas!
Företagare lägger i snitt ner 10 timmar i veckan på administration. Mycket av denna tid utgörs av administration av regler från myndigheter. Denna tid måste minskas så att företagare kan fokusera på att få företag att växa. Byråkrati, regler och blanketter ska anpassas för småföretagare – inte tvärtom. Många småföretagare jobbar 7 dagar i veckan och att då samtidigt behöva lägga både tid och pengar på byråkrati är ohållbart!

Både minskad beskattning och minskad regelbörda är frågor som Företagarna driver hårt och genom att bli medlem i vår viktiga organisation är du också med och påverkar. Du vill väl inte heller bara vara en gnällspik?

Utöver att Företagarna driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat ger ett medlemskap dig tillgång till ett fantastiskt nätverk, kunskap, praktisk hjälp och grymma medlemsförmåner. Vad sägs t ex om fri juridisk rådgivning, fördelaktiga försäkringar, rabatter på utbildningar, hotell, resor, drivmedel och bilar (10% på både Volvo och BMW) m.m?20190128_125039Företagarna har olika typer av medlemskap och det finns något för alla, även den som inte driver företag eftersom man även kan bli stödjande medlem om man tycker det är viktigt att skapa bra förutsättningar för att driva företag i Sverige!

Läs mer HÄR och gå med i Företagarna redan idag. Vi ses! //Å20190128_130743

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna