VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trolljägarna med Robert Aschberg – Nu orkar jag berätta om min medverkan

Du som följer mig här vet att jag har ett otäckt Troll som hittar på den ena fiffigheten efter den andra för att göra livet ordentligt surt för mig, mina nära och kära. Något som med stor sannolikhet har mycket med mitt mående att göra och jag har faktiskt varken velat eller orkat berätta tidigare att jag kommer vara med i årets säsong av Trolljägarna som drar igång nästa måndag på Tv3.Blogg1bMen så är det och jag får erkänna att jag var mycket tveksam till att ställa upp när Trolljägarna kontaktade mig. Dels för att jag var osäker på om jag orkade riva i allt Trollet utsatt oss för men även för att det hen utsätter mig för på nätet bara är en liten del av ett stort sammanhang.

Efter att ha resonerat fram och tillbaka med advokater, åklagare, familjen, vänner och Trolljägarna kom jag slutligen fram till att tacka ja och en dag i juni knackade Robert Aschberg och hans tv-team på dörren för att hjälpa mig få ett slut på trakasserierna.Blogg1a Se Robban, Frida Boisen och deras team jaga troll på Tv3 måndagar klockan 21.00 med start 28 januari . //Å

HÄR kan du läsa om en del av det som hänt.


Kommentarer


 1. Ariella 22 januari, 2019 on 18:49 Svara

  En bra serie men egentligen trist att det ska behövas finnas. En del människor behöver en bättre hobby än att jävlas med andra.
  Kram kram

  • Åza Brennander 22 januari, 2019 on 19:04 Svara

   Verkligen skittrist! Instämmer. Stor kram till dig. Å

 2. Carina S 22 januari, 2019 on 19:45 Svara

  Tycker att du gör helt rätt! Varmt lycka till,och hoppas eländet ger sig!Kram :)

  • Åza Brennander 22 januari, 2019 on 20:16 Svara

   Sedan jag bestämde mig känns det helrätt. Tack snälla du! Kram Å

 3. Sabina Sandberg 22 januari, 2019 on 21:25 Svara

  Underbart att du orkar 😘!!!
  Börjar ju även undra hur vissa företag bara kan komma undan hur som helst så jag skickar massor av styrka…
  Må bäst; vi är på din sida!!!
  Stor kram Sabina

  • Åza Brennander 22 januari, 2019 on 21:32 Svara

   Ja det är verkligen bedrövligt. Tack snälla du. Kram ❤❤

 4. Monica I Nacka 22 januari, 2019 on 23:14 Svara

  Säger det här, också! hoppas det ger nått gott med sig och blir ett slut! -<3

  • Åza Brennander 22 januari, 2019 on 23:17 Svara

   Det hoppas vi! Tack bästa du❤

 5. Anki/Sponsorn 27 januari, 2019 on 09:46 Svara

  Jag hoppas trollet får vård för att få slut på eländet. Ni måste få lite lugn i tillvaron, fast jag vet att ni är starkare än trollet. Ser fram emot att få se programmet
  Kram

  • Åza Brennander 27 januari, 2019 on 20:52 Svara

   Jajjemän det är vi! Tack snälla du. Kram Å

 6. Richard Smith 5 mars, 2019 on 01:03 Svara

  Pinsamt Åsa Bränander, Robert Aschberg och STRIX Television.

  Kvällens program 4 mars av Trolljägarna var enormt pinsamt och saknade precis allt, hur vore det om research teamet eller Herr Aschberg själv börjar gräva lite och ta fram sanningen och fakta om historien Åsa Brändnander m, m. Nu är allt vinklat endast från ett håll där det dessutom saknas en hel del väldigt viktiga sak detaljer kring händelser som ägt rum samt att det absolut Inte handlar om någon svartsjuka från det så kallade trollets sida utan snarare från någon annan sida samt att detta handlar I första hand om att det är en viss person som är i stort behov av uppmärksamhet och är beredd att gå över lik för att få mingla lite, synas och höras i alla typer av medier för att försöka skapa sig ett namn enbart för att få fler läsare, följare, mer reklamintäkter och då tjäna mer pengar samt få mer gåvor att göra reklam för. Sorgligt men sant!

  Och den enda som har trakassera och gjort fula på hopp mot trollet i ett års tid, offentligt dessutom är Du Åsa, tillsammans med sidan du skriver för ”Allt för föräldrar” som även dom är delaktiga i detta, vilket är helt sorgligt att dom låter dig fortsätta mobba och trakassera personen i fråga, vilket å andra sidan visar vilken oseriös sida/sajt den är som låter dig bryta mot varenda regel och policy dom har för att få blogga hos dom. Hoppas verkligen folk börjar bojkotta såna oseriösa företag och personer.

  Jag är ledsen robban, men tyvärr ställde du upp på fel sida denna gång och förlitade dig på en enormt dålig resarch och projektledare. Du borde varit mer insatt och involverad själv istället för bara vara ett ansikte utåt.

  Det är så Fruktansvärt pinsamt Åsa, och att Du måste sälja dig själv och göra bort Tobias får att lite pengar. I vissa länder kallar man såna som dig för både det ena och det andra, fast det enda jag tänker säga är att Du är en av dom största Wannabes jag någonsin träffat och jag är övertygad om att Du skulle göra vad som helst för lite uppmärksamhet. Tänk om folk skulle veta sanningen Åsa….?!?

  Du spelar ett högt spel, frågan är hur länge det kommer hålla för dig, för tro mig det går väldigt fort ner när väl sanningen kommer fram och alla kort ligger på bortet.

  PINSAMT Åsa, det är allt jag har att säga om dig och en kvinna i din ålder som driver en sån oseriös blogg som försöker övertyga folk saker som inte stämmer och införskaffa saker du gör reklam för mot betalning i form av mutor eller säger man gåvor för att sedan försöka få din läsare köpa dessa.
  Jag hoppas dom gör en revision på dig och det du sysslar med för det Du håller på med, sköter Du Inte snyggt!

  Vänligen,

  Richard Smith

  #strix #trolljagarna #TV3 #TV4 TV5 #trolljagarna2019 #robertaschberg #bloggportalen
  #bloggbevakning #aftonbladet
  #expressen #strixtelevision #trolljägarna #troll #pompireposa
  #växjö #växjökommun #smålandsposten #petreevent

  • Åza Brennander 5 mars, 2019 on 09:59 Svara

   ”Richard Smith”..
   Hoppas att löjrommen, oxfilén, vinet, snuset och allt det andra smakade bra…
   Än en gång undrar jag vilken planet du är ifrån. Har du fortfarande missat att det inte är jag som står åtalad och att det krävs en hel del för att en åklagare ska väcka åtal för ofredande, falsk tillvitelse och falsklarm?

   Vi har mötts hastigt två gånger och båda gångerna har du betett dig fruktansvärt illa. Det är inte Strix, Robban eller jag som är pinsam Richard.

   Jag hoppas att det får dig att må bättre när jag berättar att Trolljägarna inte betalar för medverkan i programmet. Vi som ställer upp gör det inte för pengar eller uppmärksamhet. Trolljägarna är ett halmstrå vi greppar för att få hjälp när Polisens resurser inte räcker till och avskräcka andra från att trakassera.

   Om personen du hänvisar till hade tagit chansen och vågat prata med Robban hade hon kunnat bidra till den ”research” du hänvisar till. Hon hade hon alla möjligheter under de otaliga försök (under ett halvår) som gjordes gällande kontakt med både henne och dig för att hon skulle få komma till tals och dela med sig av sin ”sanning”.

   Tilläggas bör kanske också att Trolljägarna inte tar upp några case där det finns tillräcklig bevisning. I övrigt känns det fullständigt lönlöst att kommentera dina absurda påståenden vidare.

   //Åza

   • Richard Smith 5 mars, 2019 on 21:40 Svara

    Åsa, Jag kan tyvärr inte ge dig något svar på hur det smakade eftersom jag varken dricker, snusar eller han med att smaka det övriga.

    Åtalad Ja, Dömd NEJ!!!

    Och Jo Åsa, Du är den som verkligen är pinsam som hela tiden drar upp det offentligt utan att berätta hela sanningen och gör bort robban genom att STRIX och dess projektledare har gjort en urusel resarch och inte tagit reda på fakta, dessutom är det DU den som mobbar och trakasserar en icke dömd person utifrån din syn och vad du tycker och tror fast det betyder inte att Du har rätt i sakfrågan eftersom inte alla bakgrunds detaljer kommit fram till alla andra eftersom du bedriver en envägs kommunikation och bryter mot alla dom regler och den policy Bloggen ”alltforforaldrar” så att Du ens får fortsätta där är ett stort skämt och visar hur oseriösa Allt om föräldrar är som tillåter en blogerska i din ålder dessutom få hålla på med konternuerlig mobbing och trakasserier mot en person som inte är dömd för något.

    Att Du inte skäms och börjat bete dig seriöst. Börja med att läs vilken policy och vilka regler som gäller för en blogerska. Att be dig växa upp är ingen idé men jag hoppas verkligen Du blir avstängd ett tag så du hinner fundera över hur omoget och oseriös DU är.

    Så klart du inte fick betalt för att vara med i TV, det tror jag nog dom flesta fattar, frågan som är mer intressant är, hur mycket DU själv betalade för att få synas i TV…?

    Tro mig, hade Robert Aschberg vetat om sanningen och hela den här historien som du så glatt sprider bara från din sida sett utan att berätta vad som ligger bakom och vad Du själv sagt och gjort i alla medier som TV, Radio, Tidningar samt andra digitala medier och bloggar och smutskastar någon så enorm mycket trots att personen inte ens blivit dömd och att Du dessutom gör det offentligt borde vara straffbart Åsa.

    Skäms Åsa, för Du är en väldigt elak och falsk person och jag lider med alla som jobbar eller har någon form av samarbete med dig för det måste vara riktigt pinsamt för dom när du söker så mycket uppmärksamhet som en riktig Wannabe.

    Hoppas du kommer på bättre tankar eller någon kan prata vett och etikett med dig.

    Vänligen, Richard

   • Mari F S 6 januari, 2020 on 14:36 Svara

    Hej!
    Tyckte du var stark som gjorde detta.
    Hur får man tag i Aschberg för att medverka i programmet.

    Mvh!
    Mari Ferrou Söderlund

    • Åza Brennander 6 januari, 2020 on 15:31 Svara

     Hej och tack.
     Jag blev kontaktad av Strix som producerar programmet så kanske kan du vända dig dit. Eller till Tv3. Lycka till. Kram Åza

 7. GC 5 mars, 2019 on 08:36 Svara

  Richard Smith-trollet, kan du inte fatta någon gång att du inte är riktigt klok. Gå till en läkare, ät medicin, be att bli inlagd för du är inte frisk i huvudet!!!

  • Åza Brennander 5 mars, 2019 on 10:04 Svara

   👍❤

  • Richard Smith 5 mars, 2019 on 20:59 Svara

   Hade hoppats på ett bättre förslag från dig, för det där var inget nytt, har gjort och vetat om det under ett par år… 😉.

 8. Richard Smith 5 mars, 2019 on 21:48 Svara

  Åsa, Jag kan tyvärr inte ge dig något svar på hur det smakade eftersom jag varken dricker, snusar eller han med att smaka det övriga.

  Åtalad Ja, Dömd NEJ!!!

  Och Jo Åsa, Du är den som verkligen är pinsam som hela tiden drar upp det offentligt utan att berätta hela sanningen och gör bort robban genom att STRIX och dess projektledare har gjort en urusel resarch och inte tagit reda på fakta, dessutom är det DU den som mobbar och trakasserar en icke dömd person utifrån din syn och vad du tycker och tror fast det betyder inte att Du har rätt i sakfrågan eftersom inte alla bakgrunds detaljer kommit fram till alla andra eftersom du bedriver en envägs kommunikation och bryter mot alla dom regler och den policy Bloggen ”alltforforaldrar” så att Du ens får fortsätta där är ett stort skämt och visar hur oseriösa Allt om föräldrar är som tillåter en blogerska i din ålder dessutom få hålla på med konternuerlig mobbing och trakasserier mot en person som inte är dömd för något.

  Att Du inte skäms och börjat bete dig seriöst. Börja med att läs vilken policy och vilka regler som gäller för en blogerska. Att be dig växa upp är ingen idé men jag hoppas verkligen Du blir avstängd ett tag så du hinner fundera över hur omoget och oseriös DU är.

  Så klart du inte fick betalt för att vara med i TV, det tror jag nog dom flesta fattar, frågan som är mer intressant är, hur mycket DU själv betalade för att få synas i TV…?

  Tro mig, hade Robert Aschberg vetat om sanningen och hela den här historien som du så glatt sprider bara från din sida sett utan att berätta vad som ligger bakom och vad Du själv sagt och gjort i alla medier som TV, Radio, Tidningar samt andra digitala medier och bloggar och smutskastar någon så enorm mycket trots att personen inte ens blivit dömd och att Du dessutom gör det offentligt borde vara straffbart Åsa.

  Skäms Åsa, för Du är en väldigt elak och falsk person och jag lider med alla som jobbar eller har någon form av samarbete med dig för det måste vara riktigt pinsamt för dom när du söker så mycket uppmärksamhet som en riktig Wannabe.

  Hoppas du kommer på bättre tankar eller någon kan prata vett och etikett med dig.

  Vänligen, Richard

 9. Richard Smith 5 mars, 2019 on 22:07 Svara

  #robertaschberg Robban, tycker faktiskt lite synd om dig beträffande om att Du inte fått korrekt information och medvetet dålig resarch från Er projektledare samt att Åsa inte sagt och berättat sanningen pga att hon endast försöker få uppmärksamhet genom att nyttja dig via personer du säkerligen vet vilka jag syftar på.

  Må bäst och lycka till med nästa projekt.

  Vänligen, Richard

  • anna 30 mars, 2019 on 19:33 Svara

   Jag håller med Richard. Du Åsa trakasserar ett barns biologiska mamma och enligt mig är du trollet. Hur fasiken kan man göra så. Du är ingen kändis för mig i alla fall utan en elak människa byond…så att säga. Du förtalar, påstår osv. Barnets mamma är inte du. Oavsett förstår du. Och du kan tycka vad du vill om andra men vad är du? Vilken talang har gjort dig känd? Varför tror Aschberg ens på dig och vem fan är du? Enligt mig är du en mycket elak person. Har ingen aning vem du är men skäms ditt troll och barnet är inte din! Fattar du det? Usch vilken hemsk wannabe medelålders bondlurk!

   • Åza Brennander 31 mars, 2019 on 10:06 Svara

    Jodå, tro det eller ej men jag har faktiskt full koll på vilket barn jag är mamma till. I övrigt tycker jag än en gång du ska söka hjälp för helt uppenbart mår du riktigt dåligt och har drabbats av vanföreställningar igen. Hälsningar Bondlurken

 10. Helén 6 mars, 2019 on 02:37 Svara

  Richard Smith… hur kan du ens påstå att Åza har trakasserat mobbat osv trollet. Hon har ju inte ens nämnt personens namn överhuvudtaget. Nu får du allt ta och ge dig. Tycker du ska i första hand rannsaka dig själv och trollet innan du kommer med falska saker. Du gör ju grova påhopp själv. Och OM du och trollet påstår sig veta sanningen (vilket jag knappast tror) VARFÖR tog ni då inte chansen under 6 månader och berätta? Jo för att ni vet med er att det Åza säger är sant. och ny ljuger. Är ni schizofrena eller bipolära av något slag? Om det nu är så att trollet är Teos mamma så borde hon ju ta och växa upp och INTE låta honom få se vilken mamma han har. Ni tänker inte tanken att han och hans klasskamrater, lärare osv läser detta? SÖK OMEDELBART HJÄLP. OM INTE ANNAT SÅ FÖR TEOS SKULL

  • Åza Brennander 6 mars, 2019 on 07:56 Svara

   ❤❤❤

  • anna 30 mars, 2019 on 19:36 Svara

   Du Helen! Kalla inte barnets mamma för troll. Hur fan har du mage? Det är hans mamma! Ok?? Troll? Titta på Åsa! Fy fan vilka mobbare ni är. Och du pappa en stor känga in your ass..som tur är växer barnet upp och vid 12 kan han få veta hur det gått till. Åsa what??? Bloggare hahaha ooooook!!!

   • Helén 31 mars, 2019 on 00:00 Svara

    Om du läser INNAN du kommenterar. Så skrev jag OM det är så att trollet är Theos mamma. Jag skrev aldrig att hon var det. ”Om det nu är så att trollet är Teos mamma ” var i den meningen skrev jag att hon var det? Inte fan kan du läsa iaf

    • Åza Brennander 31 mars, 2019 on 09:57 Svara

     Det är nog inte bara läsförmågan det är fel på…. Kram på dig Helén. <3

     • Helén 1 april, 2019 on 13:39

      Precis min mening. Jag har ALDRIG utgått från att trollet är Theos mamma. DU HAR ALDRIG!!!! sagt att det är hans mamma heller. Så detta med att läsa och förstå funkar nog inte hos vissa. Tror dessutom att Anna och Richard är en och samma person

     • Åza Brennander 1 april, 2019 on 18:55

      Nej det blir tyvärr lite för komplicerat för vissa.. Kramar till dig! <3

 11. Emma 6 mars, 2019 on 22:01 Svara

  Hej Åza!
  Såg nyss avsnittet av trolljägarna där du var med, och jag blev extra berörd av dig och det du delade med dig av.. Har nämligen varit med om nästan exakt samma sak. Träffade min sambo för ca 3 år sedan och ett ex till honom flippade ur totalt. Levde med dödshot, skadegörelse och ofredande under ca 1 års tid men till slut så vann rättvisan och hon blev dömd på flera punkter! Vill bara säga till dig att du ska absolut inte ge upp, anmäl ALLT även fast det inte känns som att det leder någon vart. Lycka till och jag hoppas verkligen att allt kommer lösa sig för dig så att du kan få leva lyckligt i lugn och ro med din kärlek! Tänkte att du kanske kunde behöva lite peppning mitt i allt det jobbiga.. Kram

  • Åza Brennander 6 mars, 2019 on 22:33 Svara

   Ojojojoj, då träffades ni bara lite innan oss. Vilken MARDRÖM. Massor av styrka och värme till er. Tack för pepp. Lovar att inte ge upp. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna