VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sex tips för ett bättre Sexliv

Kvinnor och rika är mer nöjda med sitt sexliv än män och de med lägre inkomst. Mindre än hälften av svenskarna är nöjda med sitt sexliv. I alla fall enligt en undersökning som SVT Nyheter publicerade idag.

Undersökningen visar att höginkomsttagare är mer nöjda med sitt sexliv än övriga inkomstgrupper medan Västsverige sticker ut som den region där man är mindre nöjd än genomsnittet. Så det var kanske en hiskelig tur att Tobias flyttade från Örsviken på västkusten till Stockholm för många år sedan… tobiasdddStress är en av de största sexbovarna och att ekonomi och stress går hand i hand kan vi säkert vara överens om. När man ligger vaken om nätterna och funderar på hur man ska få ekonomin att gå ihop är det ju inte direkt så att det kittlar i de nedre regionerna, vilket även gäller om man inte får tillräckligt med sömn pga en snarkande partner..

Det där med sexet är inte helt lätt att få till alltid. Man är ju oftast två i det hela och att två personer alltid ska vara redo och känna lust samtidigt är nog ganska osannolikt även om ”alla andra har sex minst en gång om dagen, typ”..tttttthjhjlHär kommer mina och sexologens sex bästa tips för ett bättre sexliv;

1. Prioritera. Ansträng dig för att få bättre sex och skapa lust.
2. Tala om hur du vill ha det. Det är du och ingen annan som har ansvar för ditt sexliv.
3. Var sexuell. Flörta, läs något sexigt, prata om sex och klä dig sexigt.
4. Var öppen för förändring och nyfiken på nytt. Testa nya saker även om det inte är helt begripligt första gången, förutsatt att det inte är något du är aktivt emot förstås.
5. Överraska varandra och fantisera tillsammans.
6. *Ge dig själv de bästa förutsättningarna. Vill man inte ha en snabbis kan man bara hångla lite och spara sexet till ett bättre tillfälle.

*Hört från köket: ”håller med om allt utom nummer 6 för bättre tillfällen finns inte..”

Trevlig helg och mycket njutning i decembermörkret 😉 //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna