VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SKANDALEN med den Inställda RÄTTEGÅNGEN

Jag har just gått igenom något som kallas ”Dagbok” från Stockholms tingsrätt gällande det åtal som är väckt mot Trollet och jag blir verkligen MÖRKRÄDD när jag ser vad vår plågoande hittills kostat oss skattebetalare bara i det målet.

Om vi bortser från advokatkostnaderna anser jag dessutom att det är fullständigt SKANDAL att systemet har så liten respekt för våra och vittnenas tid att man ställer in rättegången med TVÅ DAGARS varsel. Och det p g a ett telefonsamtal från försvarsadvokaten den 30 november då tingsrätten ”efter diskussion konstaterar att den utsatta tiden är för snäv och att målet bör sättas ut på åtminstone en heldag med halv reservdag”.

Shit Sherlock säger jag!!!20181201_133753Med tanke på vad vi har att göra med hade jag kunnat tala om det inte skulle räcka med ett par timmar redan när åtalet väcktes i våras och att Tingsrätten väntar till den 3 december med att meddela oss och vittnena att rättegången flyttas till obestämt datum är bara mer än bedrövligt! Men just det, den 30:e var ju en fredag så man gick väl hem tidigt och tog helg förstås och väntade till senare på måndagseftermiddagen med att meddela att rättegången som skulle startat onsdag morgon var inställd.

Bara tur att jag inte redan satt på ett plan till Stockholm när de ringde eftersom jag hade ett förberedande möte inbokat med vår advokat på tisdagen…

Men inget ont som inte för något gott med sig. Vittnen, Polisen, Tobias och jag blev ju entledigade och med tanke på den åtalades uppfinningsrikedom är det inte osannolikt att det hinner väckas flera åtalspunkter i detta målet innan vi får nästa kallelse… Gissningsvis någon gång i vår då det gått TVÅ år sedan helvetet drog igång. //Å


Kommentarer


 1. Anna 6 december, 2018 on 21:54 Svara

  Hej,
  Det är skandal, och f*nimej pinsamt i detta land! Jag hoppas att ni får lugn och ro en liten stund iallafall från denna/ dessa dåre/ dårar…
  ❤️❤️

  • Åza Brennander 8 december, 2018 on 18:24 Svara

   Ja det är verkligen skandal! Tack snälla du. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna