VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Juletips No. 6 december – Just do it

Ibland gäller det bara att bestämma sig och något jag dragit på länge är att komma igång ordentligt med styrketräningen igen. MEN förra veckan kom min PT Betty Wasseinus från B-Room och drillade mig och svägerskan/kollegan i ett program vi kommer ha som mål att köra tillsammans 3 ggr i veckan.2018-12-06 13.20.11Det är ju nämligen betydligt roligare att träna tillsammans än på egen hand, vilket även den ständigt närvarande Kontors-Råttan instämmer i…2018-12-06 11.33.55Hittills är två av tre pass avklarade och idag väntar ett tredje om en liten stund. Det som är så bra med programmet är nämligen att man kan köra det tre dagar på raken (om man vill) eftersom varje dag fokuserar på nya muskler. Dock kan både jag och Fia intyga att det KÄNNS att vi kört igång efter ett allt för långt uppehåll. Men som sagt, det gäller ju bara att bestämma sig, göra det och bita ihop med ett leende!

Som alltid när jag sparkar igång ett nytt träningsschema blir jag supersugen på nya träningskläder och vad kan då passa bättre än ett par nya leggings från Nike med deras underbara slogan ”Just do it”? För det är ju faktiskt inte svårare än så egentligen. 2018-12-06 11.50.23  Dessa fina hittade jag i Nikes webbshop för bara 299 kr! Ett himla bra julklappstips till mig om jag får säga det själv eller kanske till någon annan som du vill peppa att ”just do it”. Direktlänk till dessa snygga leggings hittar du HÄR. //Å2018-12-06 11.35.14


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna