VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PAUSAR lite och kopplar bort allt elände en stund

Ni är många som undrar vad rättegången som skulle genomförts imorgon handlar om och skälen till att den ställdes in. Och jag lovar att jag ska skriva mer om det MEN ikväll väljer jag att ta er på orden för att PAUSA och koppla bort allt elände en stund.

Så det enda jag ämnar dela med mig av här ikväll är ”Juletips No. 4 december” som kommer från Palina, ett proffsmake-up märke som jag gillar mycket och har använt mig av i många år.agg Just nu kan du nämligen beställa en av mina festfavoriter, den champagneskimrande ögonskuggan ”Sparkling”, som jag ofta använder som highlighter, fraktfritt OCH få en riktig proffspensel på köpet!
Mer om erbjudandet hittar du HÄRpaTrevlig kväll! //ÅÖgonskuggpensel-E4


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna