VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Juletips No. 3 december

Natten har varit en enda lång mardröm och jag har vaknat genomsvettig typ 100 gånger. Jag tror det är en reaktion efter beskedet igår då jag kände att luften fullständigt gick ur mig. Märkligt hur kroppen än en gång reagerar när orken tar slut.

Eftersom jag inte mådde något vidare igår kväll orkade jag inte varken svara på alla frågor jag fick på Facebook eller lägga ut något juletips. Frågorna kommer jag svara på under dagen och juletipset jag hade tänkt lägga ut från Bangerhead igår kommer nu. Kram Å
[adviral_collage id=”2080″]


Kommentarer


 1. Karin 4 december, 2018 on 17:27 Svara

  Som jurist undrar jag dels vad rättegången gällde. Utgår från att det var brottmål. Sedan undrar jag vad skälet var till att det ställdes in. Var det nya omständigheter som måste utredas och ni måste bemöta eller vad?

  • Åza Brennander 4 december, 2018 on 19:35 Svara

   Rättegången gäller trakasserier, falsk tillvitelse och falsklarm. Som vi uppfattat det hade den åtalades advokat kontaktat domaren igår och att man därefter fattat beslut om att det skulle komma att krävas mer tid än det som avsatts i rättssalen. Än så länge inga nya omständigheter eller nytt att bemöta vad vi förstått utan mer att man insett att det hela är betydligt mer komplext än man utgått ifrån. Det är i alla fall mitt antagande eftersom vår advokat inte fått ut några nya handlingar trots att han frågat efter det. Fler utredningar pågår för övrigt parallellt, men det har man ju vetat länge. Mvh Åza

   • Karin 4 december, 2018 on 20:52 Svara

    Kämpigt och lite udda att det kommer så sent. Om det är i Stockholms tingsrätt och det krävs flera dagar är det nog svårt med tider för ny förhandling. Förstår att det är kämpigt att vänta och ha det hängande över sig. Tyvärr relativt vanligt att förhandlingen ställs in med kort varsel.

    • Åza Brennander 5 december, 2018 on 10:32 Svara

     Ja det känns tufft och kämpigt men tack för värdefull input. Kram Å

 2. LM 6 december, 2018 on 14:37 Svara

  Jag är ledsen att säga det men tyvärr blev jag ej förvånad, jag har själv varit med om något liknande och ändrades tider inte bara 1 gång utan 3 gånger innan det blev rättegång och då kom ej personen i fråga till rättegången så då blev det en tredskodom. Så många sömn lösa nätter så mycket ångest och det slutade med detta hoppas ni får vederbörande till rätten och får ett avslut!
  Du kan inte påverka något nu så lägg detta åt sidan och inte för du skrivit mycket men tänk på att det kan vändas emot dig!
  Styrekramar och massor av systerkärlek

  • Åza Brennander 8 december, 2018 on 17:44 Svara

   Förskräckligt att läsa LM! Skulle inte bli förvånad om detsamma händer i vårt fall. Tack för omtanken. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna