VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RÄTTEGÅNGEN STÄLLS IN – The Bottom is nådd

Ikväll är jag alldeles tom. Tom, mållös och uppgiven. När jag fick samtalet blev jag först blixtrande arg men nu känner jag bara vanmakt och om det är möjligt ännu mindre tilltro till vårt rättssystem.

Sedan den 25 maj har vi vetat att det den 5 december klockan 09.15 skulle genomföras en rättegång mot Trollet som förpestar och förstör våra liv. Det är alltså drygt ETT HALVÅR sedan kallelsen skickades ut till alla inblandade parter efter att åklagaren väckt åtal mot Trollet. Ett halvår fyllt av obehag, nya trakasserier och nya polisanmälningar. Ett halvår fyllt av bortkastad tid på något så meningslöst som tron på RÄTTVISA och UPPRÄTTELSE.

Men än en gång segrar Orättvisan. Än en gång visar det sig att vårt skitsystem står på förövarens sida, inte offrets. Fy fan säger jag bara. FY FAN!2018-12-03 18.54.43Domaren har idag beslutat att rättegången på onsdag ställs in och skjuts på obestämd framtid. Beslutet kommer TVÅ DAGAR innan rättegången skulle genomförts och orsaken är att den åtalade slutligen behagat inkomma med information…

Ikväll kräks jag i munnen. Inte bara åt vårt rättssystem som på alla sätt verkar skydda brottslingen framför offret utan även på hela situationen med flygbiljetter som brinner inne, meningslösa semesterdagar som redan tagits ut, all tid som gått åt till både mental och praktisk förberedelse samt Polisen som inte ringt tillbaka för att ta emot min senaste anmälan i morse och att jag känt mig tvingat att installera fler övervakningskameror idag (tack för snabb utryckning än en gång Verisure och säkerhetskonsulten Christer). The bottom is nådd! //Å2018-12-03 18.51.00


Kommentarer


 1. jeja 3 december, 2018 on 19:48 Svara

  Men va i Hel…. händer ?? Har ingen tro på rättsväsendet längre usch o FY !! många Kramar o tankar OM det bara hade hjälpt

  • Åza Brennander 3 december, 2018 on 20:16 Svara

   Inte jag heller… Tack bästa du. Det hjälper men löser inte. Kram Å

 2. Lars Karlsson 3 december, 2018 on 19:58 Svara

  Man undrar ju vilken information som kan stoppa det hela. Är ju väldigt konstigt..
  Säger inte mer.
  Massor med kramar till dig och även till T.
  Som jag lovade så blir det i kväll. Du får det när du kan ta emot.
  Kram L

  • Åza Brennander 3 december, 2018 on 20:15 Svara

   Jag tror inte det handlar om kvalitén på informationen mer att det överhuvudtaget lämnats in något och domaren inte hunnit gå igenom det. Men det är vad jag tror. Inte vad jag vet. Tack bästa du. Jag är ganska lamslagen ikväll vilket förmodligen är bra för mottagning när som helst…Eller? Kram Å

 3. Lars Karlsson 3 december, 2018 on 20:39 Svara

  Hm du kommer nog att somna ganska gott. Stäng av alla ljud och tänd gärna ett värmeljus intill där du är .
  Blir efter 21:30. Som vanligt.

  • Åza Brennander 4 december, 2018 on 13:54 Svara

   Tror jag var lite svår att nå igår. Lyckades inte stänga av ”livet runt omkring”. Kram Å

 4. GC 3 december, 2018 on 21:05 Svara

  Inte klokt 👎

  • Åza Brennander 4 december, 2018 on 13:53 Svara

   Nej väldigt oklokt! Kram Å

 5. Evelina 3 december, 2018 on 22:04 Svara

  Men vad händer??? Nu får det väl bli nån j**la ordning….Inte konstigt om var och varannan tappar tron på det mesta. Men jag tror på karma, så du ska se att ALLT löser sig i slut änden….Stor, varm kram (styrkekram)

  • Åza Brennander 4 december, 2018 on 13:53 Svara

   Tron är tappad för länge sedan Evelina men den på karma finns kvar. Tack för kramen och stor tillbaka.

 6. titti jahn 4 december, 2018 on 00:20 Svara

  Jag förutsätter att du har en advokat!!!Vad säger hen?

  • Åza Brennander 4 december, 2018 on 13:51 Svara

   Självklart har vi en advokat. Han var också förvånad igår och kommer under eftermiddagen begära ut all information han och vi kan ta del utav. Kram Å

 7. Monica i Nacka 4 december, 2018 on 14:26 Svara

  Vad F@n säger man ❤️❤️❤️ Jag lider med er ❤️❤️❤️ Så jäkla trist å läsa, ibland undrar man, fasen om allt står rätt till hos dom som sitter på ”Makten” också tex domaren om det hade drabbat dom så hade det nog, varit andra bullar… hoppas att det vänder för er och att nått händer så ni kan få lugn och ro snart❤️ Helst igår som sagt.. förstår att du är heltitmattad ❤️❤️❤️ Kramar stora lass ❤️❤️❤️

  • Åza Brennander 4 december, 2018 on 14:34 Svara

   Ja vad fan säger man.. Instämmer i varje ord du skriver. Kramar i stora lass tillbaka.

 8. Susan 4 december, 2018 on 18:48 Svara

  Sverige alltså, detta laglösa beiga land. Varför blir man ens förvånad? O polisen…haha ja lr nä jag orkar inte.

  Hopplösheten griper tag i själen o rädslan med den, det betyder alltså att vem som helst kan beställa produkter i en annans namn utan rättslig påföljd. Bara några fönsterkuvert från staten som man slänger direkt utan att ens öppna dom.

  Finner inga ord mer än att ondskan tydligen övervinner allt. Fi fan vilket land detta har blivit, en utveckling rakt ner i det mörkaste mörka. O alla sjuka troll o annat löst folk bara skrattar – hela jävla vägen till banken.
  O hem igen.

  Kram till Dig♥️

  • Åza Brennander 4 december, 2018 on 19:37 Svara

   Ja det är hopplöst och då ska du veta att vi inte ens kommit till den olovliga identitetsanvändningen och bedrägerierna än.. Denna rättegången handlar ”bara” om trakasserier, falsklarm och falsk tillvitelse för över 1 1/2 år sedan….. Kram tillbaka.

 9. Maria 4 december, 2018 on 22:01 Svara

  Skickar massor av styrkekramar ❤
  Lever också sen 6 månader tillbaka med konstant stresspåslag. Men inte pga någon djävla bedragare och stalker som för dig.
  Hoppas rätten tar sitt förnuft till fånga snart och slår hårt med lagboken.
  Kram

  • Åza Brennander 5 december, 2018 on 10:31 Svara

   Ja det hoppas vi och även att du mår bättre snart. Stor kram Åza

 10. Misssam 5 december, 2018 on 23:12 Svara

  Oh gud! Och detta som pågått så länge! Du är absolut ingen slampa Åsa !!

  • Åza Brennander 5 december, 2018 on 23:22 Svara

   Ja, alldeles för länge.
   Nej, slampa tror jag inte någon åtalats för att vara…🤔

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna