VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Juletips No. 2 december

Något jag inte tycker man ska spara på är riktigt bra hudvård och jag vill nog påstå att jag varit noga med att välja bra produkter sedan jag började tjäna mina egna pengar.

En hudvårdsserie jag länge velat testa är NeoStrata som är dermatologiskt utvecklad och rekommenderas av hudläkare. Faktum är att jag tror t o m det är så att det enbart är kliniker med hudläkare som får sälja NeoStrata.

Sagt och gjort, efter att ha behandlat mina cellförändringar på överläppen hos Doktor Tore kände jag att det var angeläget att ge min hud de bästa förutsättningar jag kan. Och nu har jag testat NeoStrata i en vecka och är redo att dela med mig av min recension..20181202_155836 Egentligen skulle jag bara kunna sammanfatta min recension med ett WOW men jag kanske bör vara lite tydligare än så…

Det jag har testat är rengöringsgel, dag- och nattkräm, serum samt ögonkräm. Jag har tvättat ansiktet morgon och kväll med den härligt löddrande rengöringen (stående på ett ben i taget a´15 sekunder) och använt serumet under både dag- och nattkrämen. Även ögonkrämen har jag kört både morgon och kväll.

Jag valde ut produkterna tillsammans med Helene som är hudterapeut (och hon som gav mig benutmaningen för att effektivisera rengöringsproceduren). Mitt primära mål var att bli av med fnasigheten jag alltid dras med den här tiden på året. Tro det eller ej men redan nu, efter bara en vecka, upplever jag att huden inte är lika torr och fnasig och dessutom känns den fastare och ser betydligt friskare ut. Magiskt eller hur?20181202_155900Om jag måste välja bara en favorit får det bli serumet. Den är verkligen lyx i droppform och den kommer bli en trogen följeslagare i min necessär kan jag lova.

Dagens juletips är därför Tri-Therapy Lifting Serum som julklapp till dig själv eller någon du vill ge det bästa tänkbara.

Just nu finns den dessutom som julerbjudande på Växjö Medical Center tillsammans med nattkrämen Dermal Replenishment (värd 599 kr) som du får GRATIS när du köper serumet!

Julerbjudandet hittar du i webbshopen HÄR eller hos Växjö Medical Center i Willans Park 3 i Växjö. //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna