VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det är inte JAG – Det är en STÖRD MÄNNISKA

Nästa vecka är det rättegång och om det är en tillfällighet att det händer extra mycket oönskade saker kring mig och min familj just nu låter jag vara osagt.

Men för att inte ge tråkigheterna för mycket utrymme vill jag bara be dig om att vara extra uppmärksam och kontakta mig om du får knasiga meddelanden eller påståenden från ”mig”. Tidigare i veckan var nämligen en av mina fantastiska Fb vänner just uppmärksam på att det dök upp en ny Aza på Fb. Hon hade t o m samma efternamn som jag men hette Erika istället för Elisabeth i efternamn. 20181202_181317 Inte nog med det, hon verkade dessutom ha en son som ser ut PRECIS som Tim och likheten med mig är ju också alldeles enastående!

Hon verkade t o m ha samma garderob och har befunnit sig på EXAKT samma ställen som mig de senaste åren! Tänk vilket sammanträffande! Det min Fb vän särskilt uppmärksammade och tyckte kändes väldigt obehagligt  (jag instämmer) var att Aza Erickas mamma (som också såg exakt likadan ut som min mamma på bilderna) var död och att Aza Ericka saknade henne mycket.

SJUKT och STÖRT säger jag bara men tack vare min uppmärksamma vän plockade Facebook bort min namne direkt efter att hon förklarat i en anmälan (med mitt godkännande såklart) att det låg en hel kennel begraven..

Om du hör eller ser något som verkar knasigt, SNÄLLA hör då av dig till mig så att jag kan fortsätta evighetsarbetet med att anmäla allt till Polisen.20181202_181759Om vi bortser från Trolltygen i Tomteskogen har jag haft en härlig dag full av pyssel och återhämtning. Med det sagt vill jag önska dig en fortsatt rogivande 1:a Advent. //Å


Kommentarer


 1. jeja 2 december, 2018 on 19:40 Svara

  MEEEEN sjukaste åhhh ja blir galen på idioten puh ! Ha en fin första advent med =)

  • Åza Brennander 2 december, 2018 on 20:35 Svara

   Helgalet ja. Detsamma fina du.❤

 2. Agneta 2 december, 2018 on 20:32 Svara

  ❤️

  • Åza Brennander 2 december, 2018 on 20:34 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna