VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Supersnabb och smakrik Currylunch med Räkor

Just nu är jag inne i en ”tänka på vad jag äter” period. Anledningen till det stavas JULLEDIGHET och eftersom jag har kvar lite på höfterna sedan sommarledigheten är det hög tid att tänka rätt.

Därför blir det såklart en hel del matfokus och när jag lagat något något särdeles gott eller hittat på något som är både snabbt, smidigt och enkelt delar jag gärna med mig av det.20181126_193418Så godmorgon, här kommer en supersnabb men smakrik currylunch med räkor som passar perfekt för oss som ofta lever ensamma i veckorna och inte är så sugna på att ställa oss vid spisen för egen skull.

Till två portioner (á 6 smartpoints) behöver du:
1 Snack pot Rice and Curry
1 förpackning vitkålsris
1 tsk olivolja
6 körsbärstomater
1 näve skalade räkor
2 kokta ägg.20181126_193559Gör så här: Koka två ägg och fyll samtidigt upp Snack poten med kokhett vatten till randen inuti burken. Lägg i körsbärstomater i bitar innan du rör om och försluter burken och låter stå i fem minuter. Fräs vitkålsriset i oljan och tillsätt risblandningen när den är klar efter 5 minuter. Fräs alltsammans någon minut till innan du blandar i räkor och äggklyftor. Dela på två portioner och njut av din snabblunch som totalt ger 12 smartpoints delat på två luncher! //Å


Kommentarer


 1. ♡ Diana ♡ 27 november, 2018 on 10:47 Svara

  omg var den verkligen god? Den ser inte god ut alls men den kanske är det. :)
  Jag är inne på en likadan period som du, ”tänk på vad du äter” perioden. Försöker alltid vara där iof men det är lättare sagt än gjort. 😀
  Hoppas det går bra. Kosten är allt 😉

  • Åza Brennander 27 november, 2018 on 10:56 Svara

   JA den är faktiskt jättegod tycker jag, särskilt med tanke på insatsen i form av 6 minuter. Den är ganska spicy så man bör ju gilla kryddig mat och curry. Gör du det tycker jag absolut att du ska ge den en chans. Lycka till! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna