VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIRAKEL eller en ILLUSION

Så sent som för en vecka sedan var den lilla kroppen spänd som en pilbåge och när hon rörde sig var det med pyttesmå steg och en blick som bad om hjälp. Detta trots att hon hade maximal dos av smärtstillande mediciner. Det har hon fortfarande men för ett par dagar sedan inträffade ett mirakel. Jag pratar såklart om Råttan och ingen annan..20181123_180201Då möttes jag nämligen av någon som var särdeles lik den Råtta jag känner. Alltså den Råttan som blir överlycklig när hon ser att jag är vaken. Hon som far omkring mina ben och slickar mina fötter som besatt. Hon som slänger sig över allt som serveras och äter med stor aptit. Hon som inte kan vara still i en sekund när vi får besök och som blir skitsur när hon inte får följa med. 20181123_180229Hon som tar varje tillfälle att busa och sprätter med bakbenen i vad jag gissar är allt annat än ”bra för ryggen ställning”. Den Råttan verkar vara tillbaka och jag fattar ingenting…

Eftersom hon får samma höga dos av mediciner kan det såklart vara en illusion eftersom hon är så starkt smärtlindrad men jag förstår ändå inte förvandlingen från invalid. Den enda förklaringen jag kan komma på är att healingen hon fått från vår cybervän Lars och mediumet Miranda har fungerat… men oavsett känns det nästan för bra för att vara sant.

På onsdag träffar vi ortopeden igen och till dess ämnar jag fortsätta ha henne i stillhet, vilket inte är helt lätt kan jag lova… Men det säkra före det osäkra och att inte ta ut någon seger i förskott känns som det enda rätta eftersom hon varit jättedålig i en månad men bara pigg i ett par dagar. Oavsett är jag oerhört glad över att det äntligen verkar vara något i mitt liv som går åt rätt håll just nu.20180312_164227Hittade för övrigt ett till av mina favoritplagg på black weekend rean hos Love Forever. Den svarta bodyn i sidenlook finns både i svart och rosa och med koden ”black” i webbshoppen får du 50% extrarabatt på reapriset på massor av snygga plagg! En toppenlördag önskar jag och Råttan dig. //Å


Kommentarer


 1. jeja 25 november, 2018 on 16:14 Svara

  HÄÄÄÄÄRLIG läsning!!

  • Åza Brennander 25 november, 2018 on 18:59 Svara

   Ja det känns fantastiskt! Hoppas verkligen att det håller i sig för just nu har jag en fruktansvärt uttråkad fralla som inte förstår varför hon inte får följa med på promenaderna. Kram Å

   • jeja 26 november, 2018 on 10:23 Svara

    Ja jag håller en tumme att hon snart får hänga på ! M hälsar med till henne =)

    • Åza Brennander 26 november, 2018 on 11:47 Svara

     Tack rara du! Kramar från Råttan och mig.

 2. Lars Karlsson 25 november, 2018 on 20:50 Svara

  Hmhm är ju jättehärligt.
  Men nu kanske du förstår min fråga häromdagen.
  Jag skickar lite i morgon eller på tisdag.
  Nu funderar jag faktiskt på att gå en kurs.
  Ha en härlig vecka.
  Kram L

  • Åza Brennander 25 november, 2018 on 20:52 Svara

   Jag förstår och är oändligt tacksam! Tag vara på din gåva Lars. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna