VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vem vill ha en pojkspoling i rumpan

God morgon fina du, har lite svårt att sova. Har haft det sedan Råttan blev sjuk. Därför tassar jag upp och kikar till henne lite då och då. Ibland för att ge henne medicin eller bara för att se att hon andas och inte har outhärdligt ont.

Funderade lite över hur lyckligt lottad Råttan är som har så många som bryr sig om henne. Dels här i cybervärlden, men även i riktiga livet. TACK än en gång för all omtanke och engagemang alla underbara människor.

I veckan har hon fått inte mindre än SEXTON sjukbesök på kontoret (Moltas och Benji i vit päls nedan inräknad).
20181109_153410Gårdagen avrundades med att Claudia kikade in med barnen Theo, Isabelle och valpen Benji som fick sig en åthutning av Råttan när han nosat henne i rumpan en gång för mycket. Men vem skulle inte bli lite irriterad av att ha en pojkspoling i ändan oavsett om man vore kry eller inte.

Ett extra kärt besök var när hundvakten Björn avlade sjukbesök på sin egen födelsedag. Eftersom det är ordning och reda på Råttan hade hon såklart sett till att inhandla smörgåstårta för att bjuda sin favorit på som tack för alla härliga stunder och gratulera på hans stora dag. Grattis än en gång bästa Björn!
20181109_153245Aengeln, som håller till lite längre ner i korridoren på Företagscenter i Växjö där vi har vårt kontor, passerar flera gånger om dagen för att klappa om sjuklingen.
20181109_200228Jag kan inte låta bli att undra om jag skulle få lika många besök och mysiga kramar om det vore jag som drabbats av diskbråck.. En toppenstart på denna lördag önskar jag dig. //Å20181109_202740


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 10 november, 2018 on 10:02 Svara

    Börjar med att önska er en trevlig helg.
    Sedan så är jag hos kärleken denna helgen.
    Så på måndag kan jag skicka lite till Inez igen.
    Kram L

    • Åza Brennander 10 november, 2018 on 15:51 Svara

      Njut av och med kärleken Lars. TACK och trevlig helg! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna