VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DU har bara inte fattat att JAG är före min tid

Efter att jag skrev om parodin som fortsätter i Marbella har jag blivit ifrågasatt… Det finns nämligen de som undrar varför jag vill installera en bidé i badrummet. Det finns t o m de som tycker att det är omodernt och till dem har jag bara en sak att säga och det är att JAG helt uppenbart är FÖRE min tid och att de bara inte har förstånd att förstå det geniala med en bidé!20181109_085758Självklart installerade jag även en bidé när jag renoverade ett av badrummen hemma i Växjö. Badrumsrenoveraren frågade skrattande om jag skojade, när jag visade var bidén skulle stå, så spände jag ögonen i honom varpå han svarade ”ok, en blick säger mer än tusen ord men du ska veta att de flesta slänger ut sin gamla bidé”. Mitt svar var kort ”nu är det ju inte en gammal bidé jag ska ha utan en splirrans ny och jag är bara lite före min tid”.20181109_085244Även sonen hade sina synpunkter på att jag installerade en bidé hemma hos oss för några år sedan och uttryckte ”mamma, förstår du inte att det är pinsamt att vi har en bidé, tänk om någon kompis behöver låna toaletten och fattar att du tvättar rumpan där?”. Mitt svar på det var helt enkelt ”älskling,  jag kan lova dig att det är betydligt mer pinsamt att INTE tvätta rumpan”.20181109_085908Dessutom kan man såklart använda sin bidé till så mycket mer än att tvätta underredet. Man kan t ex duscha blommorna i den, tvätta fötterna, skölja håret, ja möjligheterna är oändliga med denna fantastiska uppfinning som jag inte kan leva utan.20181109_085330Trevlig start på din helg! //Å


Annons

Kommentarer


 1. tant mumman 9 november, 2018 on 21:21 Svara

  Bidè är det bästa uppfinningen. Saknar verkligen denna tingest som vi hade i förra huset, användes flitigt till allt möjligt i 35 år. När det var varmt låg katten i den.
  Har du kläm på om Inez håller sin kroppsvärme nu när hon får starka mediciner, kanske hon behöver viras in i en pläd eller nåt. Bara en tanke.
  Ha det så bra, hälsningar från Öland
  Tant mumman

  • Åza Brennander 10 november, 2018 on 15:51 Svara

   JA visst är den bra! Förstår att du saknar den!
   Råttan ligger oftast under filt. Fleecefilt på jobbet och ullpläd här hemma samt fårfällar att ligga på. Tack för omtanken. KRAM från Växjö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna