VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SITT ner och KISSA – Dagens budskap till alla män

Levererade just dagens gapskratt, eller snarare veckans när jag tänker efter. Oavsett var det länge sedan jag skrattade så hjärtligt!

Det hela började med att jag noterade att dörren till herrtoaletten stod på vid gavel samt att det var tänt och att ringen på toalettstolen var uppfälld. Känslan man fick var lite som att någon behövt fly från herrtoaletten illa kvickt…20181108_185511Självklart berättade jag genast vad jag upptäckt för min intresserade och engagerade svägerska/kollega som inte ville döma någon på förhand och därför spekulerade i att det skulle kunna vara nystädat på toaletten och att ringen skulle torka. Jag som är snabbare på att döma skakade på huvudet och konstaterade krasst att det var spåren efter en nödig MAN vi just bevittnat.

I samma stund passerade just en MAN vårt kontor. Huruvida han var nödig eller inte låter jag vara osagt men jag kunde såklart inte bara låta honom passera utan att stå till svars för sitt släkte…20181108_120601Efter att tålmodigt ha lyssnat på mitt mässande om hur ohyggligt jag tycker det är att lämna toaletten i det skicket sa Aengeln lugnt ”eftersom vi är öppna mot varandra kan jag informera om att jag alltid sitter ner när jag kissar, annars hinner man ju inte surfa”..

High five, gapskratt och Tummen upp på det tycker Fia och jag!20181108_120546Till alla kissnödiga män där ute vill vi avslutningsvis skicka en hälsning. Sitt ner när ni kissar så garanterar vi att ni får betydligt nöjdare kollegor, fruar och flickvänner och dessutom en fräsch toalett på köpet! //Åza & Sofia


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 8 november, 2018 on 12:48 Svara

  Om det ämnet kan man säga mycket. Hihi.

  Till något annat.
  Är Inez piggare?

  Kram L

  • Åza Brennander 8 november, 2018 on 13:29 Svara

   Jag är idel öra… ;-). Jag tycker det. Sände du igår också? Kram Å

   • Lars Karlsson 8 november, 2018 on 15:35 Svara

    Ja jag sände vid samma tidpunkt.
    Försöker i kväll också.

    Hihi det andra yttrar jag mig inte om.

    Kram L

    • Åza Brennander 8 november, 2018 on 18:57 Svara

     Misstänkte det. Uppskattar det ENORMT Lars! Sakta men säkert… Kram Å

 2. LM 8 november, 2018 on 17:24 Svara

  Du är så knäpp, jag har följt dig ett tag ( som du vet under LM eller Lisa) men får ofta ett gått skratt eller hjärtat i halsgropen.
  Då jag själv haft en fralla som jag tyvärr fick avliva pga hjärtproblem så lider jag så innerligt med dig, den som inte haft en fralla förstår inte hur speciella de är.
  Du är en bra förebild av en stark kvinna med hjärna och framgångsrik och snygg 😉
  Jag hoppas verkligen att det går bra med Inez

  • Åza Brennander 8 november, 2018 on 19:00 Svara

   NEJ!! Så ledsen jag blir av att höra om din fralla. Jag lider med Dig LM/Lisa! Beklagar verkligen och visst har du rätt. Har man inte haft en fralla förstår man förmodligen inte riktigt hur de är.. Att jag valde en fralla passar ypperligt med att jag är så knäpp och gärna bjuder på ett skratt (eller hjärtat i halsgropen) tror jag… Sådan matte sådan hund säger man ju och kanske vice versa. Tack för fina ord, de gjorde mig glad ikväll. Kram Å

 3. LM 10 november, 2018 on 13:34 Svara

  Visst är det så, jag har alltid haft hund men efter brallan är det bara denna ras som gäller, de är riktiga clowner och så känslomässiga, hela huset kände av om brallan var sur🤣 min fralla var en riktig kött ägare och kunde sortera ut löken ur köttfärssås 🤣 de låg så fint kvar i matskålen.
  När jag får möjlighet att ha hund på jobbet så blir det åter en fralla, trots alla riske/sjukdomar de kan få men detta är den absolut bästa hundrasen😍❤

  • Åza Brennander 10 november, 2018 on 15:55 Svara

   JA de är bara så fantastiska. Så ledsamt med alla krämpor och sjukdomar dock. Jag älskar Inez över allt men är tveksam till att våga skaffa en ”bralla” igen med tanke på alla bekymmer hon haft. KRAM Å

 4. LM 10 november, 2018 on 13:35 Svara

  Brallan = fralla

  • Åza Brennander 10 november, 2018 on 15:56 Svara

   Underbara brallor! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna