VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Snåla smålänningar buffrar buffé och betalar billigt

Jag tror inte jag med ord kan beskriva hur skönt det är att ha lämnat hyresvärden från h-e bakom oss och trots att vi inte är riktigt i ordning än så känns det så himla helrätt i hela kroppen att vi flyttat till Företagscenter i Växjö!

Både jag och svägerskan/kollegan är rörande överens om att vi fått det både bättre, billigare och så himla mysigt eftersom vi numera delar ett större kontor istället för att husera i varsitt!20181107_183950 En toppengrej med att flytta är att man dessutom får en massa spontanbesök men om det är för att besökarna gillar oss eller bryr sig mer om hur Råttan mår låter jag vara osagt…

Aengeln Englund hyr för övrigt kontor på Företagscenter Växjö sedan tidigare och jag tror faktiskt att han både gillar OCH bryr sig…20181107_185449 Några som definitivt gör både och är såklart Päronen, eller mommo och moffa om du frågar Råttan. Dessa båda upptagna pensionärer ÖVERRASKADE nämligen oss med ett SPONTANBESÖK tidigare idag! Så än är inte undrens tid förbi och jag hoppas därmed på ett mirakeltillfrisknande för Inez.20181107_184125Nu till dagens tips som Fia och jag kallar ”buffra buffé”. Vi är nämligen OERHÖRT nöjda över att ha lyckats med konststycket att få två buffélådor från thaibuffén att räcka till totalt SEX LUNCHER! Men det gäller att buffra buffén smart och nedan följer våra tre bästa tips.20181107_1840481. Välj bara dyra grejer som scampi, kycklingfilé, biffkött etc.
2. Fixa de billiga tillbehören hemma som ris, nudlar, grönsaker etc.
3. Fyll även salladsburken med de dyra grejerna, sallad kan du hacka hemma.

Just råd nummer tre kan vara lite komplicerad men om jag skulle ge ett fjärde råd är det att släppa skammen du eventuellt har i kroppen när du fyller upp salladsburken med sushi och får onda ögat av serveringspersonalen. //Å

Ps. På tal om billigt och snåla smålänningar. Det kan inte nog nämnas att ett kontor kostar 1 050 kr per månad på Företagscenter Växjö. Då ingår fritt wi-fi, parkering och obegränsad fika…. 


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 7 november, 2018 on 21:33 Svara

  Det är redigt att göra så.
  Men smålänningar är inte snåla dom får bara mycket mer för pengarna.
  Kram L

  • Åza Brennander 7 november, 2018 on 21:39 Svara

   Du förstår oss så bra!!! 😉👍🌹

 2. K 7 november, 2018 on 23:25 Svara

  Stackars krögare… det kan inte vara lätt att bedriva krog bland snåla smålänningar.

  • Åza Brennander 8 november, 2018 on 00:07 Svara

   🤔🤔🤔 Vi tar ju inte mer än som fylls i lådan..och så slipper de ju disken. Kollar man på de som äter på plats hade det de flesta häver upp på en tallrik räckt till ännu fler luncher för mig och miniFia😉. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna