VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Starka budskap genom Mediumet Miranda

Det första kortet Irma Miranda drog var ”Patience”, varpå hon tittade mig djupt i ögonen och sa ”jag får starka budskap till dig”..

Så började mitt möte med det välkända mediumet Miranda som hade mottagning i källaren på Rosendals Wärdshus där vi ställde till med Halloweenfest i helgen.20181106_184816 Faktum är att jag inte hade räknat med att få träffa Irma Miranda på tu man hand eftersom kön var lång och tiden egentligen slut. Men min oigenkännliga häxvän Annika L insisterade på att jag skulle ställa en fråga och eftersom tiden var knapp blev min fråga bara om jag kunde få ett råd. Jag fick två…20181106_184637…och det var då ”Patience” dök upp…

Detaljerna vill jag hålla för mig själv men varken jag eller de som känner mig är tydligen särskilt förvånade över att rådet jag fick var TÅLAMOD, ett mantra jag nu tapetserat min ljustavla med här hemma för att påminna mig om mina insikter..20181106_183045Men jag fick även ett bonusråd. Nämligen att det finns en person i min närhet som stjäl oerhört mycket energi av mig och att jag måste välja bort den människan för att kunna fokusera på sånt som är viktigare. Kanske inte för alltid men i alla fall just nu och tills personen i fråga förhoppningsvis har förstånd att värdera och respektera mig.
20181106_182643 Vem det var Irma Miranda syftade på var inte självklart där och då men efter lite funderande förstod jag exakt vem hon syftade på och det kände skönt att få vägledning i ett beslut jag borde fattat för länge sedan. //Å


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 6 november, 2018 on 20:00 Svara

  Okej så spännande.
  Nu kan jag ställa en fråga till dig här.
  Hade tänkt skicka den på Messenger annars.
  Här kommer den.
  Har du tänkt på att ge Inez healing?
  Kram L

  • Åza Brennander 6 november, 2018 on 20:03 Svara

   Helt ok att ställa den här Lars. Svaret är att det redan är bokat. Nu testar jag allt!… JA visst är det spännande. Kram Å

   • Lars Karlsson 6 november, 2018 on 20:58 Svara

    Hmhm jag vet att det fungerar även på distans.
    Är inget som skadar men underlättar och kan ju bota också.
    Jag ska försöka sända till henne senare i kväll. Har inte gjort det på distans till djur förut. Men man kan aldrig få för mycket.
    Kram L

    • Åza Brennander 6 november, 2018 on 23:09 Svara

     Visste inte att du hade sådana förmågor Lars! Tas tacksamt emot. Hon sover lugnt nu….Kram

    • Susan 6 november, 2018 on 23:12 Svara

     Alltså du, så himla fin du är, Lars. Alltid så redig, ärlig, förstående o ödmjuk. O snäll. Typ de viktigaste egenskaperna en människa kan ha.
     Jag är glad att jag tittar in hit, till den bästa bloggen, emellanåt så man får boosta o stjäla lite av dina finfina energier.
     Tack 🕉
     Världen behöver helt klart fler som Dig.

     • Åza Brennander 7 november, 2018 on 08:32

      Jag får intryck av att du och Lars inte är helt olika Susan.. Instämmer dessutom på alla punkter. Alla skulle behöva en Lars som sprider värme, kärlek och omtanke. Jag är glad för ”min” och för att du Susan hittar hit. Stort tack för vänliga ord. Kram Åza

     • Lars Karlsson 7 november, 2018 on 17:16

      Tack så mycket Susan för dina ord.
      Jag blir så glad när jag läser dom.
      Positiv energi ska man dela med sig.
      Kram L

     • Åza Brennander 7 november, 2018 on 17:22

      ❤❤❤

    • Åza Brennander 7 november, 2018 on 08:21 Svara

     Måste fråga… Sände du igår..? Hon har nämligen sovit HELA natten första gången sedan hon blev sjuk…🤔❤

     • Lars Karlsson 7 november, 2018 on 08:59

      Ja det gjorde jag vid 21:30 och i 20 minuter ungefär.
      Kändes att det gick fram.
      Kram L

     • Åza Brennander 7 november, 2018 on 13:14

      Helt OTROLIGT Lars. TACK snälla, TACK!!!

     • Susan 7 november, 2018 on 15:14

      Tack för dina värmande ord, vackra kvinna♥️

     • Åza Brennander 7 november, 2018 on 16:20

      ❤❤❤

 2. Annika ”Häxan Knas” Ljungberg 6 november, 2018 on 23:03 Svara

  Underbara vän ❣️Älskar att läsa Din blogg. Och Du…denna tillställning Du ordnade var helt underbart magisk…tack för att Du bjöd in mig och Miranda🙏🏻Kramar

  • Åza Brennander 6 november, 2018 on 23:07 Svara

   Jag hade god hjälp❤❤❤❤. Underbart och magiskt att ni kom. Ses snart igen hoppas jag!😘😘😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna