VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nu FLYTTAR vi äntligen och sätter P för parodin

Wow vilken känsla det var att städa ur det sista på Kungsgatan 13 i dag!20181031_17594920181031_175937Jag trodde att jag skulle känna mig nostalgisk eftersom jag huserat där i 11 år. Men icke sa Nicke, jag känner bara lättnad över att äntligen lösas från hyreskontraktet och slippa spendera en sekund till i rummen som inte renoverats på 26 år (vad jag känner till), toaletterna som stinker urin samt köket utan sittplatser, ljummet vatten i kranen och konstant stopp i vasken (trots tre månaders renoveringsarbete som gjorde att vi var helt utan kök).20181031_183829På tal om renoveringsarbetet av köket fick vi för övrigt reda på att det skulle renoveras samma dag som vattnet stängdes av. På vår årliga lunch meddelade nämligen vd:n för fastighetsbolaget att man fr o m samma dag skulle ställa diskmedel på toaletten (som oftast stinker urin) så att vi skulle kunna sköta vår disk och hämta dricksvatten där…20181031_183841En lång och segdragen process med jurister samt Fan och hans moster skulle kunna beskrivas längre men jag väljer att sätta P för parodin på Kungsgatan 13b genom att säga att vi faktiskt höll god min under många år innan bägaren till slut rann över och att jag kommer sakna mina korridorskollegor..

  SAMT att vi är fullständigt övertygade om att allt bara kan bli så mycket bättre på vårt nya kontor som ligger på Företagscenter Växjö och att vi självklart hoppas att fler av våra vänner följer efter dit!20181031_180009I helgen ryckte därför det tunga gardet in och även om fullständigt kaos råder i våra nya lokaler så har vi i alla fall allt på plats nu OCH flyttstädningen fick (hör och häpna) godkänt idag!

Inte av vd:n för fastighetsbolaget såklart men av fastighetsskötaren och personen från Fastighetsägarna (eller vad det nu heter). I alla fall hen som förhandlat med oss eftersom vd:n varit ”för upptagen” för att träffa oss och diskutera möjliga lösningar sedan i somras…20181027_181839 Jag kommer såklart visa upp våra nya kontor när vi känner oss klara med flytten men jag vill redan nu tipsa om Företagscenter Växjö och hyran som får oss smålänningar att le med hela ansiktet!

Vad sägs t ex om 1 050 kr per kontor och månad? I den blygsamma summan ingår dessutom wi-fi, fri parkering, kaffe, the och kakor, tillgång till gym, bastu och idrottshall (modell 90-tal men fullt funktionellt), posthämtning/lämning samt möjlighet att fritt nyttja konferensrummen inom centret varav det största sväljer 300 pers!

Kika in på foretagscentervaxjo.se eller inboxa mig på azabrennander@outlook.com så berättar jag gärna mer! //Nöjd smålänning


Annons

Kommentarer


  1. Lisa 1 november, 2018 on 10:17 Svara

    Straffar du T för han tog din tandborste tidigare och använder nu hans tandbortse att rengöra elementet med:)

    • Åza Brennander 1 november, 2018 on 14:02 Svara

      Exakt, uppmärksamt av dig att notera det!!😆👍😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna