VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vår Oemotståndliga DRAGNINGSKRAFT & Komedifilmsfestival

Har du också någon vän som du i förväg vet att det kommer hända knasiga saker tillsammans med? Jag har flera och en utav dem heter Anna. Igår träffades vi och självklart blev det en massa knas som vanligt..

Man behöver kanske inte vara Einstein för att räkna ut att det blir trubbel när två tidsoptimister av stora mått ses. Som vanligt hade jag (enligt mig själv i a f) en godtagbar ursäkt för att vara sen till Anna. Eller faktiskt fler när jag tänker efter.

Den ena var ju att jag befann mig på Företagarnas kickoff i Solna hela dagen och trots att jag skippade AW:n där så var jag i tidsnöd redan när jag mellanlandade hemma för ett snabbt ombyte till kvällens tema ”Glitter och Glamour”.20181019_084310Bilden ovan skickade jag under tidspress till Anna och fick ett okej på att gröna paljetter skulle matcha henne fint…

Efter att ha sprungit upp och ner i trapporna några gånger med en taxi om väntade på gatan var jag slutligen på väg mot Anna och trots att jag uttryckligen sagt till chauffören att köra mig till dörren insisterade han på att släppa av mig på ”en bättre plats”.

Eftersom jag insåg att platsen enbart var bättre för honom och att kullerstenarna med stor sannolikhet skulle förstöra mina klackar fick jag med bestämd ton taxichauffören att stänga av taxametern och köra mig dit jag beställt. Men den extrarundan kostade mig ytterligare många värdefulla minuter…IMG_20181019_103818_052Efter att ha slösat bort minst en kvart till på att gå åt fel håll på Drottninggatan anlände vi tre minuter innan invigningen av komedifilmfestivalen drog igång. Turligt nog hade Cecilia varit så förutseende att hon och maken Jocke reserverat platser till oss. Tack för det Cecilia och tack alla som reste sig upp i biosalongen så att vi kunde knö oss in till våra platser mitt i salongen..20181019_084225Nå väl, slutet gott, allting gott. Vi missade minglet men bjöds på underhållning och fick se Peter Dalle och Sally Phillips klippa band innan Lyrro Ut&Invandrarna drog igång.

Eftersom vi inte hunnit äta något var vi varghungriga efter filmen och därför slank vi in på mysiga Bistro Boheme som ligger strax bredvid Skandiabiografen.20181019_084106 Smålänningen i mig hoppade högt av lycka när det räckte att beställa in EN tapas för 89 kronor för att bli mätt. Gott, generöst och billigt i härligt sällskap. Bättre kan det knappast bli!20181019_084120Mätta och belåtna traskade vi hem genom staden och tanken var att kvällen skulle slutat där. Men så blev det såklart inte när man är ute med Anna..

Om det var vår oemotståndliga dragningskraft som gjorde att vi hamnade på en sorts firmafest i massagestolsbranschen låter jag vara osagt. Men det jag med säkerhet kan intyga är att kvällen med Anna blev precis lika knasig och oväntad som alltid när vi ses.20181019_083801 Stort tack till Stêrk Production och Erwik Communication för en viktig festival för komedifrihet! Nu ska jag rengöra kameralinsen så du slipper se fler suddiga bilder här och bege mig till Nalen för att ”boosta min business” tillsammans med bl a David Bathra och Företagarna. Vi hörs snart igen! //Å


Kommentarer


  1. anneli 20 oktober, 2018 on 07:58 Svara

    Älskar när det blir spontant och skoj.
    Men jag älskar din väns silvriga outfit, helhäftig!

    • Åza Brennander 20 oktober, 2018 on 10:28 Svara

      Visst är den fantastisk? Som en discopinne. ?❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna