VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fettfrysning – Resultatet Sex veckor senare

Idag har det lagt sig men igår kväll var magen öm och svullen efter fettfrysningen som du kanske såg på min instastory igår (eller cool sculpting som det också kallas).20181016_190533 OM du såg filmen vill jag än en gång poängtera det Doktor Helen på Desideria intygade, d v s att min mage såg sämre ut när vi tog bort ”frys- och sugproppen” än hur den kommer se ut (den ser faktiskt betydligt bättre ut redan 10 timmar senare)..20181016_190555Jag kan omöjligt säga att timmen man ligger med fettfrysen är njutbar men nu har jag verkligen facit i hand gällande om den fungerar.

När jag gjorde min första fettfrysning för drygt fem veckor sedan mätte nämligen Helen mig runtom och när hon idag skulle sätta fast ”fett-och sugproppen” fick hon enligt egen utsago knappt tag i något fett. Hur otroligt är det med tanke på att jag inte har gått ner i vikt?!
20181016_191520Jag har däremot minskat ett par cm i omfång och huden känns mer uppstramad. Vilket kanske inte syns så tydligt på bilden nedan eftersom jag är alldeles nyfryst och svullen. Men jämför gärna med bilden vi tog efter första fettfrysningen för fem veckor sedan så ser du skillnaden! 20181016_193323(0)När jag trodde vi skulle boka in en tredje fettfrysning bara skakade Helen på huvudet och upplyste mig om att hon var klar med sitt jobb. Det blir inte fler fettfrysningar för min del, i alla fall inte förrän efter jul, när du har ätit upp dig lite igen tillade min bästa Doktor skämtsamt. //Å


Kommentarer


  1. Hanna 23 april, 2020 on 21:03 Svara

    Hej
    Jag har funderar på att göra en sån här fettfrysningen är det något du skulle rekommendera och får man bra resultat?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna