VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Banbrytande Girlpower i en mansdominierad värld

Två gånger har jag haft förmånen att intervjua en av Sveriges i särklass tuffaste tjejer, nämligen racingföraren Mikaela Åhlin-Kottulinsky!20180426_162350(0)Sedan sist vi sågs har Mikaela skrivit historia genom att bli den första kvinnliga segraren i STCC! Hur coolt och banbrytande är inte det i en extremt mansdominerad värld?!PWR-Gelleråsen-Mikaela-winGissa därför om jag är stolt över att Mikaela under två veckor tackat ja till att förfoga över gästbloggen på vår viktiga bloggportal maqt.se där hon delar med sig av hur det är att ha det högst varierande yrket racingförare!

Mikaelas gästblogg hittar du HÄR.RB-MAKmaqt.se är en bloggportal som drivs ideellt av mig och svägerskan/kollegan. En portal där vi hjälper kvinnor komma igång med sitt bloggande helt gratis. Vår mission är att lyfta och synliggöra kvinnor i sociala medier på en community med starka och engagerade kvinnor i fokus. Registrera gärna din blogg gratis redan idag. //Å20180617_142148


Annons

Kommentarer


 1. Karin 10 oktober, 2018 on 20:08 Svara

  Grym tjej,samma villkor som i hästsporten dvs no mercy bara för att du är kvinna=alla tävlar på lika premisser.En ? Hur orkar du vara så social,engagerad i så mycket samtidigt?Jag hade absolut inte pallat ditt tempo,så all cred till drivna 💃 ladies.

  • Åza Brennander 12 oktober, 2018 on 18:01 Svara

   Ganska få sporter som man faktiskt kan tävla på lika villkor. Kul när det går tycker jag!

   Ibland orkar jag inte men oftast, i a f när det är roliga saker. Tack för snälla ord. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna