VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Åklagaren väcker nya åtal mot Trollet

Karma is da shit och just nu är den definitivt på vår sida!
Du som känner mig här vet att det finns en Tomte och ett Troll som gör allt för att sprida gift i mitt och Tobias liv. Tyvärr lyckas de ofta med sina galenskaper och även om jag sällan skriver om hur de trakasserar oss på alla möjliga uppfinningsrika sätt så finns de alltid ovälkommet närvarande.

Tidigare i år väckte åklagaren åtal mot Trollet för trakasserier och det målet ska upp i rätten om ett par månader. Igår fick vi fler ”glädjande” besked från Åklagarmyndigheten att även åtal väcks gällande falsklarm (när Trollet skickat ut insatsstyrkor som trängt sig in i hemmen) och falsk tillvitelse (falska anklagelser). Och det är ändå bara toppen av ett isberg som sakta smälter. ..DSC_1340Nu till något betydligt roligare, nämligen mitt härliga lunchmöte med Isabella Jedler på mysiga Mister French idag.DSC_1331Isabella är en sådan där otäck brud som både är snygg, smart och trevlig, vilket i och för sig förmodligen gör att jag gillar henne så mycket.

Isabella är dessutom huvudansvarig för alla influencers på Life of Svea, där min bloggportal Allt för Föräldrar är en del, så vi hade såklart massor att avhandla under lunchen.DSC_1298Jag hade bara hört talas om Mister French tidigare så jag var mer än måttligt nyfiken på stället. Och jag blev inte besviken kan man lugnt säga.DSC_1310 Så gott, så mysigt och så bra service. Me like!DSC_1328DSC_1323Mätt, go och belåten tackade jag för mig och begav mig vidare mot nya äventyr. Men mer om det senare.

Gillar du min röda klänning från Love Forever kan jag glädja dig med att du får 15% rabatt med kod ”oktober” som anges i kassan. Trevlig kväll! //ÅDSC_1334


Annons

Kommentarer


 1. eva 9 oktober, 2018 on 21:32 Svara

  Underbar läsning att åtal väntar för ”de där idiotierna”. 👏👏👏

  • Åza Brennander 9 oktober, 2018 on 21:54 Svara

   Ett ljus i mörkret. Flera åtal dessutom..❤

 2. isabella jedler 10 oktober, 2018 on 15:20 Svara

  Åh tack snälla Åza och detsamma till dig <3 så trevligt att få ta en lunch och bara prata lite.

  Hoppas vi ses snart igen, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna