VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Huvudet under armen och Knäckt på mitten

JAG: ”Gissa om jag konstaterade att jag glömt mobilen på kontoret IDAG IGEN när jag var på väg hem… Gissa om jag i alla fall var lite nöjd när jag kom ihåg att ta med mig laddaren efter att jag kört hela vägen tillbaka, fulparkerat på gatan och sprungit upp för ALLA trapporna i jakten på mobilen? ”steps-1081909_1280JAG: ”Gissa om jag var allt annat än nöjd när jag hemma igen konstaterade att jag även glömt kontorets mobila bredband och fick köra tillbaka till jobbet, fulparkera och ta alla trapporna i flygande fläng EN GÅNG TILL (eftersom Com Hem inte fungerat på två veckor och jag måste jobba)? 

Gissa om jag blir mycket nöjd om du kan hämta mig, min mobil, min laddare, min hund och vårt mobila bredband hemma hos mig imorgon bitti?”

Svägerskan/Kollegan: ”Gissa om jag fått ryggskott i nedre delen av ryggen?  Kände att jag hade ont när jag satt på kontoret och mitt på träningen så låste det sig helt. Fick avbryta. Går nu sååååå sakta mot bilen i regnet. Känns som jag ska knäckas av på mitten.” 

JAG: ”Gissar att knäckas av på mitten är betydligt värre än att ha huvudet under armen?”20170908_105801 Med tanke på att svägerskan tydligen ”ligger utanför taek wondon i bilen” lär fortsättning följa… //Å


Kommentarer


  1. Lars Karlsson. 2 oktober, 2018 on 20:55 Svara

    Hmhm låter som att ni behöver hämtning båda två.
    Men jag tror inte jag hinner.
    Har jobbat i två dagar och börjat 06.00

    Är ni backa vid halv fem så kommer jag.
    Kram L

    • Åza Brennander 2 oktober, 2018 on 23:20 Svara

      Ja det hade nog inte varit fel! Tidiga morgnar, då sover jag djupt. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna